kaktuscic -> RE: Kako oblačite vašu bebu? (21.12.2010 23:22:06)
|
Ja sam od pocetka bebu oblacila kao i sebe, sto znaci lagano i komotno. Kako ne bih mogla zamisliti da imam strample ispod trenerke na sobnoj temperaturi, ili cak da spavam u njima, isto tako ne bih ni djetetu obukla, ma nema tog savjetnika koji bi me ubijedio da mi dijete treba prenociti u stramplama i pidzami! Od 8 mjeseca ga nikako ne pokrivam preko noci, do tada je spavao u vreci, i onda mu je okracala, drugu nismo na vrijeme nabavili i dijete se odviklo, poslije doslo ljeto, nismo ga pokrivali, on se totalno odvikao i sad cim ga pokrijem probudi se, pa sam odustala, cak kad ga ostavim s nama na krevetu i prebacim mu svoj jorgan preko ledja odma se probudi. On spava u bodicu kratkih rukava i u pidzami od frotira. Kad idemo vani, naravno, na minusu ga dobro ususkam, strample, futrovane tregerice i debela jakna, ispod koje je bodi, majica, dukserica, i naravno kapa, sal i rukavice. U kuci je uvijek u carapicama i ljeti i zim, jer smo na prizemlju i nije nam bas toplo na podu. Temperatura nam oko 23-24 stepena. I da, da kazem, nikad do sada nije bio bolestan, hvala Bogu!
|
|
|
|