Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Draga Elkina, iskrene cestitke tebi i tvome muzu, a djevojcici dug i sretan zivot ako Bog da. Svako dobro.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
VELIKOOOOOO HVALLLAAAAAA svima na cestitkama:= Mirkice beba se zove SELINA a ne Selena heheh ja sam ok,rana boli,ali krecem se,moje iskustvo je uzasno,toliko da mi vise nebi naumpala trudnoca i prod nikaddd!!! tri dana mucenja,i plus bezobrazluk osoblja...kad dobijem vremena pisat cu na porodzajnoj prici,do tada bubimo vas ja i moje cedo maloo:=
elkina duso cestitam ti kao prvo na snazi da tri dana izdrzis jer znam da nije lako a kao drugo na prelijepoj djevojcici,slatka je kao med zelim joj svu srecu i sretno djetinjstvo a ti i tvoj mm da joj podarite punooo ljubavi grlimo punoo
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato