mirnac -> RE: stres i ne razumijevanje na poslu (17.6.2008 9:05:21)
|
draga bubamaro80 kod mene je trudnoca ok, ne moram je cuvati, cak sta vise, preporucila mi je doktorica da budem sto aktivnija. trudim se da stres ne utice na mene, i naoko, direktorice, i 'manja' i 'veca' su ok. Ova 'veca' zakazuje sastanke popodne, a meni je najgore sjediti, a 'manja' se jednom pobunila zbog mene i nista joj nije uspjelo. Tako da sad trazimo nekog da zaposlimo da mi pomogne i da me mijenja kad odem na porodiljsko. E tu se onda vidi kakav ja posao radim, cim neko najavi odlazak onda se tek vidi kako svasta radi i zna i kako je tesko naci zamjenu. Tu se onda vidjelo i pravo lice mojih direktorica, koje znaju da mi ne mogu dati otkaz, ali su se slozile, ako prime nekog 'jaceg, sposobnijeg, pametnijeg' od mene, boze moj ko je jaci- jaci je. Sta god im to znacilo. Meni je jedna zena ovdje rekla 'probaj napraviti pozitivni zid oko sebe'!!! Probaj i ti. Tesko je, ali samo mislim na svoju djecu, ona su mi najvaznija, kad mi se place placem, ali odmah poslije zaspem, i kad se odmorim moje bebe me onda malo poskakljaju, i to je nesto najvaznije i najljepse. pozzz m.
|
|
|
|