cvijetmali -> manjak plodove vode i aspirin baby (20.8.2010 21:39:16)
|
pozdrav drage moje forumasice...ja sam uvijek tu,citam vase postove,ali se rijetko kad javi...medjutim sad imam problem pa se javljam u nadi da ce neko znati odgovoriti..ili bar utjesiti da je bio u istoj situaciji...ovako sad sam 25 sedmica trudnoce..sretna jer nakon 4 godine cekam svoje prvo diijete..koje jedva ocekujem[sm=bravo.gif][sm=duda.gif]jucer sam isla na redovni i pregled i dr me upital otice li mi plodova voda ja sam rekla da ne otice i bilo mi je cudno sto me upita, i poslije mi propisa aspirin 81mg tzv baby aspirin...da pijem svaki dan po jednu tabletu jer ima manjak plodove vode...e sad bila sam ja na kontorli prije nekih 10 dana pa posto ona ide na godisnji narucila me za 10 dana tj jucer..i prosli put mi nista nije rekla..e sad da li je moguce buduci da ja postim da zbog manjak unosa tecnosti da mi je manje vode..?????jer ne stignem bas toliko da pijem vode koliko bi inace trebala,inace nemam nikakvih smetnji da postim ...samo mi je malo zbog zedji jer je ipak dug dan...eto toliko...muz i ja smo gledali na netu o ovoj vrsti aspirna na netu citala i dosta ih kaze da nisu stetne ..ali eto...opet se ja nesto brinem,brinem,,,znam da me svaka od vas shvata...jer samo sto zelite je da vam beba bude dobro..a inace sa bebicom je sve u redu...ja oduzi...pozdrav[sm=bravo.gif]i da svi sretno docekamo nase bebice...amin[sm=bravo.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|