kolacic -> RE: Oralni sex (20.8.2010 15:50:53)
|
Sto me napadose.....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Ovaj, nikog ne osudjujem ali meni je konzervativno da me majka ne uci nego da sama ucim iz novina, naravno da nece mi majka pricati kako se sexa sa mojim ocem, i kako mu je potrefila zicu, ali osnovno o sexu u datim godinama je sasvim ok, pa vremenom i vise.. i to sto kazes ako me kcerke pitaju ja cu im reci, moje misljenje je da je greska jer te nikad nece pitati o sexu..mnoge majke ni o menstruaciji ne govore s kcerkama a kamoli o sexu, sve o analnom sexu sam naucila iz casopisa, o klitorisu i svemu drugome a to je grozno.. ja ponavljam i podcrtavam sljedece: Svako ima svoj izbor, svoj zivot, svoj brak, svoj sex. Postujem tudja misljenja. Postujte i vi moje. Dacy draga, ponasaj se kako mislis da je ispravno, moji savjeti su bili dobronamjerni a sad uvidjam da ih nisam trebala ni govoriti. Razguli i slicne uvrede su odraz osnovne kulture, tvoj prag tolerancije i postivanje mi to govori. Skvo, ova tema nije bila samo da li upraznjavate oralni sex, vec i razmisljanja zene danasnjice, lijepo pise na pocetku.. misljenje da ja mislim o zenama koje su se javile na ovu temu da su zatucane, je smjesna stvar. Apsolutno ne mislim tako. Hanady, ne zelim da imam neiskren odnos prema svojoj djeci, tako da svoj prvi sex zelim da povjere meni, a ne nekoj prijateljici. Eto, nadam se da je jasno..
|
|
|
|