superiska -> RE: Amniocenteza (16.3.2013 15:35:21)
|
Pozdrav svima, Žirafa, ja radila u ponedeljak 11.03. i to ti ide ovako, svima kazu da dođu u 10, ali pocelo je oko pola jedanaest kad stigne doktor koji ce taj dan raditi amnio. Prvo idu ako ima neko s preporukom op. citaj veza (taj dan jedna zena), pa onda idu zene iz drugih kantona i onda ide prozivanje ostalih kako je koja upisana u tu njihovu teku kako je se ko prijavljivao odnosno naručivao. Ja sam bila u teci četvrta došla tačno u 10 a ušla u ordinaciju negdje oko pola jedan, pa eto mislim da se prema ovom mom iskustvu mozes ravnati i da par ih je taj dan vraceno za naredni ponedeljak tj. ovaj 18.03. Nagledaš se svega pogotovo ako budeš među zadnjim kao što sam ja, jedna je čak i kolabrirala valjda od straha ili šta već, znam da su je uveli u intervenciju da je povrate, neke plaču, neke izađu s osmjehom valjda smo svi različiti. Moje iskustvo, mislim nista strasno, legnes opustis se i mislis na nesto deseto i već je zahvat gotov, svi su jako ljubazni doktor sestra ali fakat. Sad sam na tom mirovanju, naglašeno mi je više puta od doktora strogo mirovanje 7 dana i terapija, narednih 7 dana lagano vraćanje u normalu. I sve je to nekako ništa spram sad ovog cekanja nalaza. Eto nadam se da sam ti bar malo pomogla, u svakom slučaju sretno i samo opušteno, ako si odlučila da radiš!!!!
|
|
|
|