Skvo RR -> RE: Amniocenteza (7.6.2011 23:40:27)
|
prenos postova IZVORNA PORUKA: Rebeka22 Da li je neko od vas ili vasih poznanika radio nedavno amniocintezu na Paprikovcu? Moji rezultati su danas gotovi, nakon vise od 4 nedelje cekanja, tako su mi rekli kad sam nazvala da pitam o njima, ali navodno imaju zabranu od profesorice geneticarke koja ih ocitava da saopstavaju rezultate telefonom, mora se doci licno po nalaz, u mom slucaju to je sutra, tako da ludim... Znam da ranije to genetsko savjetovaliste nije ni postojalo, a sad sve ide preko njih, ali mene zanima da li neko zna je li to uobicajena procedura podjele nalaza? IZVORNA PORUKA: Visnja RR draga smiri se... ako su ti rekli da je takva procedura onda je to tako... vjerovatno "obicne" med. sestre nemaju pravo reci... a sutra nam obavezno javi rezultate da se zajedno radujemo... znam kako ti je jer sam i ja radila amniocintezu kad sam bila trudna... IZVORNA PORUKA: mamica emica I ja sam dva puta radila amniocentezu. Prvi put su mi javili telefonom, a drugi put su rekli da to više ne praktikuju. Pa su mi nalaz poslali mejlom, a poslije i poštom. Ja sam radila kod mehmedbašića u Sa. Vjerujem da je u tvojoj klinici to uobičajeno da ne javljaju telefonom, pa se ne sekiraj. I ja sam dva puta čekala neke važne nalaze, pa mi tako rekli da ne daju nalaze preko telefona. Ja odmah umislila da su negativni,dok neće da mi kažu, a na kraju bili ok. sretno sutra, znam kako ti je, držimo ti fige IZVORNA PORUKA: Rebeka22 Joooj, hvala vam :-)
|
|
|
|