|
RE: Zidovi u boji,sto vi mislite o tome?? 19.9.2011 14:52:40
|
|
|
|
M kao Mama
|
IZVORNA PORUKA: Mila_80 eh ovako, treba mi savjet, ideja, bilo šta jer sam ja skroz bez ideje situacija je sljedeća: trebam da kupim trpezarijski stol i stolice našla sam sve samo još da odaberem boju stolica...trezarijski stol i stolice će biti u sklopu dnevnog boravka a u njemu je bijeli kožni ugao, pod je hrastov parket...planirala sam ljubičaste trpezarijske stolice i crni stol ali sad mi je problem što ne znam kojom bojom da okrečim zidove u toj dnevnoj sobi a da odgovaraju tim ljubičastim stolicama i bijelom uglu ...pomozite ...svaki savjet je dobrodošao e, ne bi vjerovala kako se to da iskombinovati, mi smo ove godine napravili ludilo od zidova, ali doslovno, moram slikati pa Vampokažem, dnevni boravak smo uradili u varijanti 2+2, dva veća zida svjetlija nijasna, dva maja tamna nijasna, ispalo ekstra, mi mješali boje, krečili, prezadovoljna sam, spavaća isto tako varijacija lila boje, hodnik ponovili neku lijepu žutu, ispala ista kao i prije, samo što smo ukrasne lajsne uradili u boji dinje, i oko šaltera, e ova u dnevnoj trebala je da bude bež + boja čokolade, ali nestalo mi smeđeg tonera i dodam malo ljubičastog, ispala boja smeđa, ali nije baš ona čokoladna i super izleda, i kod mene je u dnevnoj bež namještaj i super se uklopilo, tako da i ti možeš raditi te varijacije sa ljubičastom bojom, samo neka ti ne bude pretamna, sretno
|
|
|