RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

teacher75 -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (30.8.2011 20:45:55)

sad vidjeh da si mislila na ovog plavusana- ja ipak preferiram tamnokose tako da murat ostaje no.1[sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (30.8.2011 20:52:06)

IZVORNA PORUKA: Malena_A

IZVORNA PORUKA: teacher75

Meni zao ove Cicek , a Jasemin mi i nije za njega [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mene cicek nervira jer stalno cmizdri, a za njega mi nijedna nije dovoljno dobra[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

e jest vala jadna, ima onakvog muza a zive u celibatu, plakala bih i ja stalno da sam na njenom mjestu[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Lulu_08 -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (30.8.2011 20:58:49)

Ja sam dozivjela "mini break down" kada su Halila (Kivac) ubili u zavrsetku serije te sa Menekse. Majke mi suze nisam lila zbog TV lika od kako sam curetak bila, do eto tad. Jecala! Haha, pomalo se stidim ali sta cu, istina je. Preko TVa lomi srce. A znas da ja volim plavusane, haha vidi se iz priloga za koga sam se udala hahahah [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

InLove -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (30.8.2011 21:44:34)

Meni zao ove Cicek , a Jasemin mi i nije za njega [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mene cicek nervira jer stalno cmizdri, a za njega mi nijedna nije dovoljno dobra[sm=smiley36.gif]

e jest vala jadna, ima onakvog muza a zive u celibatu, plakala bih i ja stalno da sam na njenom mjestu[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sta ces neda joj se jadnici, jos ova Jasemin uleti ko muha [sm=jezicek.gif] lijepa jest, al ipak Savas je [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (30.8.2011 21:46:07)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sta ces neda joj se jadnici, jos ova Jasemin uleti ko muha [sm=jezicek.gif] lijepa jest, al ipak Savas je [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]potpisujem! al ovaj bora mi je odvratan, malo je reci- ko neki vuk krvolocni kad pogleda, fuj[sm=hudicek1.gif]

InLove -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (30.8.2011 21:48:06)

Jest bas, a bio se prilijepio za Jasemin, al ona ih vuce za nos, i vuci ce ga jos [sm=smiley36.gif] ja gledala prije malo na FTV. Al nisam iz pocetka i nisam vidjela kraj !
Bora je [sm=smiley11.gif]

teacher75 -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (30.8.2011 21:49:47)

Jest bas, a bio se prilijepio za Jasemin, al ona ih vuce za nos, i vuci ce ga jos [sm=smiley36.gif] ja gledala prije malo na FTV. Al nisam iz pocetka i nisam vidjela kraj !

zao mi sto nisam gledala Asi (naravno zbog Murata[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]) nadam se da ce je nekad reprizirati. bas me zanima koja je serija bolja, cula sam da je i Asi super al ova mi je vrh![sm=smiley1.gif]

InLove -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (30.8.2011 21:51:04)

zao mi sto nisam gledala Asi (naravno zbog Murata[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]) nadam se da ce je nekad reprizirati. bas me zanima koja je serija bolja, cula sam da je i Asi super al ova mi je vrh![sm=smiley1.gif]

Asi je isto dobra serija, al bas dobra! Mozda cak bolja i od ove!

Boze imal serije da je nisam gledala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif]

teacher75 -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (30.8.2011 21:55:38)

Asi je isto dobra serija, al bas dobra! Mozda cak bolja i od ove!

Boze imal serije da je nisam gledala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif]
a ja gledala samo seherzadu i sad mi je bezveze nakon ove, a ove ostale mi ne djeluju nesto privlacno, bar onako kad naletim na tv...

InLove -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (30.8.2011 21:59:14)

I ja sam Seherzadu al nije mi bila nesto!Ima dosta ljepsih serija, Zemlja Snova, Asi, Ljubav i Kazna, Bijeg s Menekse. Itd.[sm=smiley36.gif] Ne smijem vise nabrajati!

maja78 RR -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (1.10.2011 21:08:11)

Evo sam gledala prvu epizodu grcke serije, ali nije sapunjara, vec po principu miris kise na balkanu, uradjena po knjizi. Zove se Otok i radi se o gubavcima. Knjiga je predivna, a i ova 1. epizoda je bas vjerno napravljena.
Mislim da je samo subotom na mrezi plus u 20 sati

Hanady RR -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (3.11.2011 15:07:49)

e na fox life upratin nekoliko puta u poodnevnim satima super seriju Lipstic Jungle...al nikako d aksontam kad tačno ide...totalno maštovita bračna serija...
ako je ko upratio kad je mogu pratiti popodne nek mi javi[sm=smiley36.gif]

snijeg -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (3.11.2011 15:11:11)

Hanady i meni je ova serija super. Emituje se ponedjeljak - petak u 20:00 sati, ja nemam vremena da pogledam svaku, ali stignem u letu često i baš me odmori. To što ti gledaš su vjerovatno reprize [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Hanady RR -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (3.11.2011 15:14:34)

IZVORNA PORUKA: snijeg

Hanady i meni je ova serija super. Emituje se ponedjeljak - petak u 20:00 sati, ja nemam vremena da pogledam svaku, ali stignem u letu često i baš me odmori. To što ti gledaš su vjerovatno reprize [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

garant...gledah dvije il tri...al nit jednu od početka[sm=smiley13.gif] čak mislim za vikend da sam naletila[sm=zmeden.gif]
i svaku stojeći...
vidiš ponedljekom i petkom u 20.00 moglo bi se podesit da sjeim pred TV-om...hvala

sike -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (6.11.2011 13:53:33)

Hanady,ta serija je predobra!Ide svakim radnim danom od osam navecer.Inace na Fox lifu,od osam navecer su sve one koje obozavam:Lipstic Jungle,Sex i grad,Kako sam upoznao vasu majku,Raymond...I tako,da imam vremena ne bih ni silazila sa secije[sm=smiley36.gif]

palachinken -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (10.11.2011 8:36:01)

Toplo preporucujem

[img]http://tv-site.net/wp-content/uploads/2011/06/Suits-TV-Show.jpg[/img]

s tim da je izasla samo jedna sezona, valja sad docekati slijedecu, a tako se napeto zavrsilo [sm=smiley1.gif]

Blue rose RR -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (20.12.2011 15:36:07)

Završila sam nekoliko sezona ove tri serije, koje toplo preporučujem:
- Bones,
- Castle,
- Cold case, tek sam na trećoj sezoni.

snijeg -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (20.12.2011 15:50:26)

"Bones" ponekad pogledam na Fox Crime-u, jesu li ove druge istog žanra?
Ja sve preporuke ženica vrijedno zapisujem, pa ću (nadam se) nekad, negdje dok me dijete bude zapostavljalo pogledati [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Blue rose RR -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (20.12.2011 15:55:37)

Jesu, u sve serije tri žene su glavni junaci, i kriminalističke su serije. Preporučam "Castle" prije negoli Cold case, jer je nabijena emocijama.

Lady26 -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (20.12.2011 15:59:21)

Bones, Castle [sm=smiley20.gif]

Anoniman -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (20.12.2011 16:06:30)

moja omiljena serija je bila Uvod u anatomiju al nema je vise ...to sam redovno pratila 

Lady26 -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (20.12.2011 16:10:13)

Ima kako nema, na Fox lifu...

palachinken -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (3.5.2012 13:47:17)

Game of Thrones [sm=smiley20.gif]

lejlaze -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (3.5.2012 13:53:27)

volim da pogledam jon kate plus eight... 

henna ze -> RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac (3.5.2012 14:25:21)

ja gledam Downtown abbey

volim the big bang theory
naravno grey;s anatomy
two and half man

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>