Hanady RR
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Blue rose RR Čuj tako dugo !? Koja je mašina, ima li neki drugi servis? Beko... imala sma onu manju gorenje...nikada joj ništa bilo nije... i ond akupim veću beko... trei godine fakat bez problema...i sad ovo...zamisli servis prijavljujem kvar na telefon sa 035 i oni jave ovima u sarajevu i ja čekam... oni su mi jedini ovlašteni... d anije pod garancijom našla bih ja drugi... la ovako neću garanciju da zezenm sad pročitah ja imam isto beko i kad god sam zvala zala sam taj broj, ali su došli iz servisa taj ili sutradan,kod mene su bile banalne prijave, sjećam se da je zadnja bila ona kopća na poklopcu ta tabletu mi je otišla, i rekoh kad je pod garancijom da iskoristim, evo od tada mašala,ima sigurno haman 4 godine ništa, da je ne ureknem, medi, meni se ovo nije desilo, pa gdje je voda, to mi je uvijek biča fama, ti otvoriš mašinu a voda unutra, ja opet imam drugi problem, nestane mi tableta iz DM-a, a kako u mom selu nema DM-a kupim one merkatorove, bilo mi đao somat il neke druge i čaše uništene, znači sve istrugane, ko iz kafane, bljuzgave, ali nisu bljuzgve već istrugane, ima li im lijeka, ili moram nove kupovati ovo maćšina nakon vremena korištenja čaša uradi istima...ovim kavlietet koje kupujemo za redovne upotrebe fis, robot itd čaše...ja sam već mjenjala ekipu čaša dva puta