proud mom -> RE: Piša kod dječaka (3.6.2008 23:21:58)
|
draga triplemama, mali ti je presladak... kako si stavila ovu sliku??? hoću i ja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] a što se piše tiče, i ja imam info da ne treba na silu ništa navlačiti i da treba samo kožicu samo lagano povući onoliko koliko može te ju čistiti kamilicom sa nekom gazicom (dakle ne vatom ili tuferima jer su prenježni, nego možda krajičkom pamučne pelene da bi uspjeli skinuti onaj bijeli dio koji se stvara na piši)... i to je jaaako bito jer može doći do začepljena a potom i upale tako da bi se mogao desiti "povrat mokraće" u bubrege što ne bi bilo nimalo zgodno, stoga ne odustajte drage mame... bolje da ga vi malo maltretirate nego da zbog brige da ga ne boli ili nekog straha napravite gori problem. u slučaju da se za neki određeni period (mislim da se radi o godini dana) kožica sama ne povuće doktor će vam, htjeli vi to ili ne, sviđalo vam se ili ne sviđalo, naložiti da bebi radite obrezivanje.... a što se tiče položaja čune, čuna treba da ide dole, to 100% sigurno, kako bi mokraća išla u pampers a ne bebi po stomaku... nekad su žene čunu dizale ka gore i to znam jer mi je moja majka tako savjetovala... istini za volju ne sjećam se koji mi je razlog spomenula... ali ako vam je baš bitno mogu saznati...
|
|
|
|