Čupi
|
termin mi je bio 9.2. i 1.2. me je naručio da dođem u bolnicu da vidimo ctg i pregledao me, nisam bila otvorena, pitao me dali da ostanem da to radimo sutra, ja kažem mozemo, sto se mene tiče (mada mislim da smo čekali termin možda, ali možda bi išao i prirodno, jer sam lagano nosila,ona mi bila unisko, a nije bila ni teška 3,300, a njih dvije prije preko 4 kg, a sve je islo na carski jer se nisam otvarala, prvu prenijela 13 dana, a drugu 9 dana, ali nisam htjela reći neću čekat ćemo prirodno, pa da se nešto zakomplicira, nebi sebi nikad oprostila) uglavnom ostavili su me u bolnici taj dan, uvecer dolazi dr i kaze hocemo te radit vcrs da nečekamo jutro, kazem ja opet moze... i tako da su me nabrzaka na stol i eto, poslije sam govorila super, jer da sam čekala jutro, nebi mogla spavat nervozna, onako vecer provela spavajuć i govoreć sve je prošlo, najmanje me bolilo, skoro nikako, cure u sobi mi govorile sutradan, kao one između sebe komentirale, šta su ovoj radili, kao da su je uspavali i doveli ovdje, kao da nije imala carski heheh, uglavnom super je prošlo...čeka me opet sve isto, strah me je, jer opet 4. je nije uobičajno, ali imam čvrstu vjeru, nadam se da će sve biti uredu, uglavnom javim i kako će dr reagirat kad dođem na pregled!