Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Cestitamo Ivoni i njenoj prelijepoj Seleni! 3.6.2008 16:20:12
lejlašh
Draga Ivonice želim tebi i tvom mužiću puno sreće i ljubavi koju ćete od sada dijeliti sa svojim malim blagom. Maloj Seleni želim lijepo i sretno djetinjstvo, da odraste u osobu na koju će njeni roditelji biti ponosni, a mami brz oporavak i puno strpljenja
RE: Cestitamo Ivoni i njenoj prelijepoj Seleni! 3.6.2008 16:43:55
bezelye
IZVORNA PORUKA: mama alma
Draga Ivonice, šta napisati nakon svih ovih prelijepih čestitki, šta god da napišem, biće da prepisujem, a da se ne javim ne valja, stoga Draga moja neka ti je sretna i dugovječna tvoja mala princeza, neka uvijek bude zdrava, neka vas sluša i vi nju, neka izraste u prelijepu djevojku i ženu na koju će njeni roditelji biti ponosni
Mama Alma je u pravu. Nakon divnih zelja i cestitki tesko je naci prave rijeci. Drage Ivona i Selena, sve sto bi smo sebi pozeljeli zelimo i vama.
RE: Cestitamo Ivoni i njenoj prelijepoj Seleni! 3.6.2008 17:40:23
Emina*
Draga Ivonice, jutros se okacih maksuz da vidim imal lijepih vijesti, a Bogami nasa Dina ih saopsti bas u finom stilu...... Mila moja, nemas pojma kako sam sretna, evo sad se jezim i suze mi idu na oci kad samo pomislim da drzis svoj smotuljak u rukicama, i da te gleda svojim okicama kontajuci gdje sam ja ovo dosla.... A i nema pojma kako joj je najbolje tu gdje jeste, u tvojim rukicama..... Zelim vam svu srecu svijeta............... Nadam se da ces mi se i ti ubrzo oporaviti, pridruziti se nama sa slikama i sa pricom, i sa novostima o princezi....... Vole vas puno Emina i Bakir....................
RE: Cestitamo Ivoni i njenoj prelijepoj Seleni! 3.6.2008 17:55:41
RAJA
IZVORNA PORUKA: Eminica
Draga Ivonice, jutros se okacih maksuz da vidim imal lijepih vijesti, a Bogami nasa Dina ih saopsti bas u finom stilu...... Mila moja, nemas pojma kako sam sretna, evo sad se jezim i suze mi idu na oci kad samo pomislim da drzis svoj smotuljak u rukicama, i da te gleda svojim okicama kontajuci gdje sam ja ovo dosla.... A i nema pojma kako joj je najbolje tu gdje jeste, u tvojim rukicama..... Zelim vam svu srecu svijeta............... Nadam se da ces mi se i ti ubrzo oporaviti, pridruziti se nama sa slikama i sa pricom, i sa novostima o princezi....... Vole vas puno Emina i Bakir....................
Sve se zaželilo što se može i ja nemogu naći više riječi jer su hanume sve rekle ali ipak NEK TI JE SELENA ŽIVA I ZDRAVA I NJENI RODITELJI S NJOM što brži oporavak ti želimo mila i javi nam se brzo
RE: Cestitamo Ivoni i njenoj prelijepoj Seleni! 3.6.2008 19:47:19
Adana
"Zelim njenoj mami Ivoni sto brzi oporavak, a Seleni dug zivot okruzen srecom, zdravljem i uspjehom! Jedva cekam da nas se ovdje ponovo pridruzi i da podijeli sa nama najljepse trenutke u svome zivotu!
Ivona, ljubim te puuuno puno i jako sam ponosna na tebe!"
Od srca se pridruzujem svemu ovome sto je Dina rekla!
Mila moja od srca ti CESTITAM!!!!!!! Mislila sam sinoc na tebe, i eto cini se da nije bez razloga. Ljubim vas puno, cuvajte mi se! Cestitaj ponosnom tati!!!! Pusice
RE: Cestitamo Ivoni i njenoj prelijepoj Seleni! 3.6.2008 20:03:07
kana
Draga moja Ivonice
Jutros kad si mi javila,najezila sam se i zaplakala od dragosti,sinoc sam te kao sto rekoh,zvala,ali bilo je nedostupno..znala sam da ce bit nesto i bi...rodila nam se Selenica ,tvoje čedo i nesto je najljepse sto si vidjela,kazes mala šmiizlaaa Zelim ti brz oporavak i da vidim tu malu princezu koju smo toliko cekali za og Tarika . Kiss i sve najbolje
RE: Cestitamo Ivoni i njenoj prelijepoj Seleni! 4.6.2008 11:59:39
stella
draga ivona stvarno sam presretna.zadnjih par dana samo sam cekala da vidim novosti od tebe.zelim vam svu srecu ovog svijeta i da zivite u zdravlju ti tvoja mala selena i svi koje je usrecila svojim dolaskom.mila od srca ti jos jednom cestitam i zelim vam sve najbolje.saljem ti veliki poljubac i jos veci zagrljalj.ljubi svoju malu smizlicu i brzo nam se oporavi pa da nam se javnes pusa
RE: Cestitamo Ivoni i njenoj prelijepoj Seleni! 7.6.2008 14:53:18
Kesten
Draga moja Ivona netko je rekao da bi svaka riječ bila sada suvišna, najljepšu čestitku si dobila, želim od srca da svakog trenutka tvoj dar bude dragocjeniji i da mala Selenica bude zdrava i pametna djevojčica, ...tebi i cijeloj tvojoj obitelji iskrene čestitke...