RE: Masaža (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

MicoTico -> RE: Masaža (2.2.2013 18:03:50)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

E ne ide na tako dalek put [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
al to ne znači ako dođeš kad u sa da ti isto ne možemo organizirat[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[sm=smiley20.gif]

Targus -> RE: Masaža (4.2.2013 10:41:24)

Ja sam isla ljetos preko e-kupona na masazu u Holiday inn..na 6 spratu cini mi se bio salon..ne znam sad kako se zove, vjerovatno ima na netu..al je masaza bila odlicna, dubinska sa akupresurom, covjek se preporodi al bas [sm=smiley1.gif]

sarisari -> RE: Masaža (5.2.2013 10:13:40)

ja idem na masažu u salon EN na Breci, i zaista kao sto rece Targus preporodim se , evo trenutno sam sva ukocena od konstantnog sjedenja na poslu, ali ako Bog da ove sedmice idem da me covjek "otkoci" , imam osjecaj da su mi grudve u predjelu ramena i gornjeg dijela ledja, i da napomenem prezadovoljna sam masazom

Targus -> RE: Masaža (6.2.2013 10:41:54)

Meni je samo najsmjesnije sto ja cim dodjem kuci zaspim [sm=smiley36.gif] a zavisi kako kod koga, meni npr, od stresa najvise vrat boli..

sarisari -> RE: Masaža (13.2.2013 14:59:02)

i ja budem prilicno iscrpljena, a evo bas neki dan kada sam bila rece mi da je vrat super i stvarno ne osjecam nista u predjelu vrata, ali zato gornji dio ledja mi se raspada [sm=smiley13.gif][sm=smiley1.gif]

JasonRain -> RE: Masaža (8.3.2013 9:07:33)

Ma ja bih samo masaze sad,a vjezbe radim kuci u letu

aidana -> RE: Masaža (6.3.2015 13:55:59)

Imam namjeru pokloniti masazu ili neki opustajuci dan u spa centru. Stvar je u tome sto ja niti idem na masaze niti u spa centre pa bi mi dobro dosla preporuka. Gledam na netu ima neki maab spa centar, imaju tretmani u hotelu central, masaze u Biomaksima u Holliday Inn-u [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Ima li iko da mi preporuci neko mjesto?

Visnja RR -> RE: Masaža (7.3.2015 20:25:33)

Maab je odličan...provjereno
i u cenralu isto ali je i tu žarson...
medjutim kad je za poklon onda i treba da bude reprezentativno

Maab daje akcije povodom praznika pa pogledaj na njihovoj stranici...

Naravno imaš i sve druge salone koji su manje atraktivni ...samim tim jeftiniji

aidana -> RE: Masaža (10.3.2015 22:05:13)

Hvala Visnja, zanimalo me bas iz prve ruke da li su maab i central ok. Obzirom da je poklon u pitanju ne bih da se ofiram ili da toj osobi prisjedne moj poklon[sm=smiley1.gif]

Lavica28 -> RE: Masaža (13.4.2016 13:31:04)

Ima li iko za preporučiti maserku koja radi privatno kući (u Sa), a koja je provjereno dobra za anticelulitne masaže?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]