Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bedelindija rodila lijepu Monu 3.8.2010 21:00:25
Mona Mohamed
Big hug Moni od Mone..Da ti bude ziva, zdrava i ponos na oba svijeta aBd.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
RE: Bedelindija rodila lijepu Monu 8.8.2010 21:30:35
bedelindja
Drage moje hvala vam puno na cestitkama.Ja sam ovo tek sada vidjela... Hvala vam!Ja sam se vec oporavila i super se osjecam.Kad sam vidjela svoju malu mrvicu sve sam zaboravila. Moja Mona i ja vas ljubimo i jos jednom hvala vam za cestitke !!!! Divno je biti MAMA
RE: Bedelindija rodila lijepu Monu 15.8.2010 10:14:41
Zoe
Sve najbolje i najljepše svim članovima , čestitamo
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.