Msica -> RE: Testiranje na HIV i hepatitis (3.3.2011 21:46:20)
|
eee amela i ja sam te srece i mnogo se toga plasim mnogooo posto znas kakvi su zakoni u EUR Ja sam otac 3 dece inace smo pre 3 godine dosli u nemacku Pre 2 godine primetio sam bio neke bubuljice na donjem delu penisa gde sam probao da ih stegnem u toku vremena oni se prosirili na okolini penisa ali oni manje sitni od ovih na donjem delu penisa i sve mislio da nisu opasne jer drogu nisam nikad koristio, zene druge nikad nisam imao u to vreme ,prosle godine zena bila kod ginekologa gde da vidimo sto nemoze opet da zadrutni bili na pregled i oni joj dali neke fitamine koje nije koristila posle 2 nedelje posete kod ginekologa primi smo postu na koju j stajao jedan ko recptep papir i taj papir nisam razumo sta sluzi osim da menja adresu prakse ovo ostalo ne kad smo otisli da potrvrdimo trudnocu rekli sve ok i beba je tu ali sto niste dosli da izlecite infekciju ,kad smo dosli kuci pozvali nas telefonom i pitali nas dali da daju i krv u hiv test ,nisam odma pristao jer uveliko strah me popao od hiv , ja posle posete ginekologu sam bio i u 5,6 put na javne kuce i uplasio se svega kad sam cuo hiv kad sam otisli na drugi a antikörper scuh.test neg i LSR Durchgeführt ali to je bilo nalepljeno pre da ne uradimo hiv test bio on vec na mutterpass i roteln hah test 1:128 igg-neg igm-pos , immunschutz liegt vor sledeci termin sam resio na dobro bit moje dce u zenu i moju malu bebu da uradili hiv test to je bilo vec proso prvih 3 meseca trudnoce hiv neg samo usmeno nam rekla da toxoplamosu na koji do sledeceg termina nit pozvali nas lekari nit nista nego kad otisli u praksu na termin rekli nam samo usmeno da je hiv negativ i toxol-G Ab <2,0 IU/ml---chlamidia trachomatis –neg , 2 antikörpper such-test negativ HbS-negativ i Cardiotokographische befunde prva 3 test bili su one befundWT,FS 9 posle sve do kraja trudnoce bilo je befundWT,FS 10 i na kraju trudnoce Sonstiges/Therapi/Maßnahmen-WT BE, poiho 1/3 , MM 1cm. Beba je sada tu i na bebinom knjizici zabelozeno je neki naj rizcni broj 17 Ja sam bio kod urologa u vezi tih bradavica sto imam na okolini penisa i nista mi nije preporucio osim neki mast Jellin Neuomycin bio na kotroli jer nikad tako pre se nisam osecao nit posle posete javnih kuca nisam osecao tako na penisu i urolog mi je stopirao tu mast i cekam sta ce mi reci sutra dal dalje ili ne, ja bih vas zamolio da mi objasnite i na sto se nalazim sa moju porodicu molim vas plasim se svega a i grad mislim oce nas trenutno vratit u nasu drzavu ,ocu znati dal je moja zena hiv negativ i sta ce biti sto biti sto nismo drugu toxo uradili i i principu ovo sve da mi ojasnite molim vasss hvala I MOLIM vas na sto pre odg hvala izvinite jer nisam znao na drugu stranu da idem i kako da otvorim sebi posebnu stranu u vezi ove diskusije pa ako nije proble odgovorite mi ili mi dajte upueta hava
|
|
|
|