Mirkica -> RE: Emocije i djeca (24.7.2010 17:46:22)
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR Noćas smo gledali emisiju "Ispuni mi želju" i bila je jedna potresna priča, nana je izgubila sina, kćerku i zeta, ostala je bez ikoga i bez igdje ičega. Jako, jako potresna priča, niko od nas nije ništa komentarisao, a Lajla je nešto crtala. NAkon nekoliko minuta po završetku emisije, počela je plakati, ali baš ono pravo došla je do jecaja. Samo je ponavljala :"Žao mi je nane, žao mi je nane". Pitala sam je koje nane, a ona je kazala one sa televizije. Kaže ona živi sama, žao mi je. I opet u plač. Plakala je baš nekoliko minuta, jedva smo je umirili. Na početku bilo mi je smiješno, ali kako je ona i dalje plakala, došlo je i meni da plačem, kako mi je bilo žao. Nisam ni znala da je ovako osjetljiva, a pogotovo nisam ni pomislila da je ona sve to "upila",k jer se nečim drugim zanimala. ejjj srce slatko :((( bas i mene raztuzi , ali iskreno mozda ces se cuditi mom komentaru ali budi ponosna na svoje pile koje sa nekih 3-3,5 godine suosjeca s drugim ljudima , to je velika osobina.
|
|
|
|