Anoniman -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (1.12.2010 9:20:46)
|
IZVORNA PORUKA: ena23 jutro drage moje. kako ste? ne javljam se cesto na ovu temu ali vas molim za savjet. naime emir mi je bio bolestan, i sada je jos pomalo i totalno, ama totalno je izgubio apetit. jede samo monte i doji. sinoc smo citavu noc imali cirkus u kuci jer nije htio nista da jede sem sike a naravno da mi je mlijeka nestalo, nema koliko on trazi, to je bio haos, citavu noc je preplako. ja sam evo na poslu i sada se pitam da li je neka od vas slicno nesto prosla i sta su vam djeca htjela jesti? znaci on apsolutno nista nece osim montea i dojenja... vec se vidi da je pravo smrso, strah me neki ludi uhvatio, mislim da ga odvedem doktoru da bi ljudi rekli zasto si zapostavila djete, neuhranjen ti je totalno... nakon bolesti je prirodno da slabo jede...popravice se to...a ako te sta tjesi, ni ovaj moj nije nista bolji...izvoljeva u zadnje vrijeme pravo...vec sam pisala o tome...ovaj moj jede samo krompir i jaja od slanog...slatko, naravno, sve...probaj mu napraviti sufnudle.. recimo ...to ovaj moj rado jede
|
|
|
|