mojbebac -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (28.10.2010 14:42:33)
|
konacno da vam se javimo ....nije nas bilo 10 dana jer smo bili u haosu ...sve nma se sastalo ...ne dao bog vise .... Anja mi je bila jako bolesna, kasalj, pa joj se nakupio slajm, kreten od dr - a nam konstatuje bronhitis pa upalu pluca.... sreca pa je mm bio priseban pa je odvedemo kod drugog dr, koji konstatuje da je sve jaka prehlada, upaljeno grlo, i da smo je zapustili jer nismo uspjeli da joj dajemo sirup kako treba ..... pri tom je 14 - og dobila vakcinu, pa i od nje reakcija tj. nervoza, a zubi krenuli .... 5 - 6 dana maltene nista nije jela, srecom samo da je pila dosta tecnosti, i skoro da je sve ispovracala taj slajm .... ma pakao mi je bio ..... hb sad je sve ok, cici je dobro...naucili smo kako da joj dajemo sirup i sada je sve ok ..... a 11 - og dana od prijema one vakcine je bila tako nervozna da je to strasno, ja to nisam dozivjela nikada od nje, udarala me, cupala, vristala, ma haos ..... samo nek je sve iza nas ...... nadam se da su svi dobro i da je sve ok, dok malo upratimo sta se desava!!!! pozdravljamo vas sve puno......[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|