mojbebac -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (18.8.2010 8:59:37)
|
[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] ma gdje da nam se raspadne tema ..... na damo ..... ja mislim da je to samo zbog odmora i lijepog vremena ..... ja sam zapocela veliko spremanje, u utorak idemo na more, pa rekoh da sve sredim prije nego krenemo ...... mm se dogovorio sa prijateljima da u petak idu u gucu ( sabor trubaca ), a mene i moje dvije drugarice je pocastio vkendom u etno selu stanisici u bijeljini ...... jedva cekam ..... samo moram obrlatiti svekrvu da cuva cici, da je ne vodim, da malo odmorimo, posto ce ovo ljetovanje biti posveceno njoj..... tako su tata i mama odlucili, zbog toga i idemo sami ..... ona je super, slusa nas, fino jede i pajki .... za sada sve ok .... mi jos nismo primili mmr, ali kad se vratimo sa mora ..... malo joj curi nosic, ali s obzirom da cemo sada na more, nisam je vodila kod dr ... izacice to ..... moram malo na onu temu sta ponijeti na more, da se podsjetim ..... ljubim vas sve i da bebice koje su bolesno sto prije ozdrave .....
|
|
|
|