Malenaoduvijek -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (24.9.2011 22:49:00)
|
samo kratko javljanje od nas ja kapi nisam pocela davati i ne mislim dok se ne posavjetujem sa pediajtricom, kapi se daju radi kostiju, a sto se sunca tice meni jedan stari pedijatar rece kapi se ne daju samo kada je dijete na direktnom suncu sto je rijetko koje.... a ja sam ih isto uvijek kupovala bez problema,niko me nije ni upitao koliko je dijete [sm=zmeden.gif] a ovo da se do skole daje isto nisam znala ni cula, bas cu pitati dr. prosle godine mi je za Luku rekla da mu uradimo nalaze, da vidimo vrijednosti kalcijuma i jos nekih minerala pa da mu tek onda evt dajem dalje kapi, a nejmu je tada bilo dvije godine.... tiki bas mi je zao da je Lanica bolesna, da brzo prodje... selina digni curicu ranije ujutro kada tako dugo spava nije ni cudo da nece popodne... kenkati ce dan, dva pa ce se navici pa ce prestati a i bice tebi lakse. moj mladji sin ima isto 1 god i 8 mj i spava i to par sati preko dana ali on se ujutro nadigne u 6, 7, a navece legne rano.a stariji spava po danu ali kada ranije ustane do 8 s inace nema sanse da legne ali se odmara obavezno svako popodne u krevetu.
|
|
|
|