Malenaoduvijek -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (21.9.2011 20:12:08)
|
IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: felix i da danas sam vidjel kad je A. plazi jezik po jeziku dva ciboljcica sa strane afte [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley7.gif[/image] bem ti mozel sta da ne ide na njega pa moram sutra ped.i to napomenuti jer idemo sutra abd na kont. drzte nam fige za nalaze uf sutra su abd nadam se da su uredu abd. Bas me panika hvata ,. pao mu imunitet, vidi neki preparat za imunitet da ti pedijatrica preporuci, apotekarka hvali stalno onaj imunoglukam [sm=smiley1.gif] hocu mila pitat cu ped jer sutra idem a ona nama nista ne daje dok terapiju ne istrosimo . I da vidim prije sta je sa brisevima nosa, grla,i zdrijela , kao urina i ur.kul. Uh vec me prpa hvata i jeza jer se pitam kakvi li su nal . Pa cu je svakako pitat da nam da nesto ... Mada mi pijemo Pikovit a jel da to nije isto ??? A zasto je feroglobin znasli to nam je cesto Davala kad je bio bolestan jel i to za imunitet? rekla ti je vec apotekarka da je za zeljezo, a pikovit tako da ti to nista nije za imunitet. a bice nalazi ok aBd[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|