teacher75 -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (7.9.2011 16:33:52)
|
evo i nas malo na ovoj temi, nismo odavno[sm=smiley1.gif]jednostavno nemam vremena da prati, pocela raditi a onda i one grozne mucnine, pa nisam bila nizasta, bezveze mi da ulijecem ko padobranac. uglavnom, ja sam puuuuuno bolje, mucnine su sada samo ujutro kad mi je prazan stomak ili kad sam gladna, tako da stalno nesto jedem[sm=smiley36.gif]sreca, pa sam izgubila onih 5 kg pa se sad mogu opustiti[sm=smiley1.gif]mya, zao mi je minjice, nadam se da ce vam drugi dr dati neku bolju dijagnozu...vidim, pricate o [sm=hudicek1.gif].e pa ja sam tu pravo zakasnila, koliko se sjecam dobila tek nekad u 13.-14. godini, medju zadnjim od skolskih drugarica[sm=smiley36.gif]al evo hb, ja plodna pravo, zacas ostadoh [sm=nosecka.gif]oba puta, jos u ovim godinama, mm me zeza da sam rasplodna krava[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]inace, ove vrucine su mi uzas. prije sam voljela ljeto a sada ovo nikako ne podnosim, na poslu mi je sauna, na suncanoj smo strani, jos kad sam na zadnjem spratu, hocu u nesvijest da padnem![sm=smiley13.gif]tako da mi je to sad za sad najgore, jedva cekam jesen i kisu, ko nikad u zivotu!
|
|
|
|