Mala Selma -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (1.9.2011 13:59:44)
|
Dobar dan moje drage RR zenice... Hadani saljemo vam puno[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] i nadamo se da ce curica biti dobro ako Bog da...po svemu sudeci najbolje je popricati sa dr. i ukljuciti joj inj., one moraju djelovati i ubiti bestije glupe[sm=smiley13.gif].A more...more je tu blizu, uvijek se moze otici na more, ostavi te pare sto si planirala potrositi i ako Bog da iduce godine uplatite sebi Tursku u maju i odmorite se svo cetvero ko ljudi[sm=smiley1.gif], ha ja. Mi smo danas bili na kontroli i hvala Bogu grlo je dobro, nema vise gnojnih cepica ali moramo popiti i drugu bocicu Ospena[sm=smiley13.gif].On se projeo, nema turu i opet je mali vragolasti A.[sm=smiley36.gif] Ja cu zakljuti bolovanje i sutra na posao, jer se moja strina ponudila da ga cuva, hvala joj do neba i nazad. Danas smo isli i do novog vrtica (gdje je danas trebao krenuti), upoznao je uciteljicu i nije htjeo samnom da ide, kaze: Hocu ja u novi vrtic, sad sam veliki"[sm=bravo.gif]Uciteljca me odusevila, bas je mila i fina i nadam se da ce biti bolje nego u Dunjama. Odoh praviti supicu , a svim bolesnim bebicama zelimo brzo ozdravljenje!!
|
|
|
|