Mala Selma -> RE: Bebe od 1 - 2 godine (29.8.2011 12:40:16)
|
Dan moj zenice mi smo bili jutros kod nase dr. u Saraj polje na pregledu, i potvrdilaje dijagnozu dezurnog doktora od juce, gnojna angina koje ima basbas puno, ona mu je malo jutros skinula onim stapicem za grlo[sm=smiley19.gif], ma to je uzas koliko ima gnoja[sm=smiley19.gif].Nastavljamo sa Ospenom, mora popiti dvije bocice[sm=smiley19.gif].Nije mu ukljucila injekcije pencil.Sinoc je imao temperaturu 39,5 i uspjela sam skinuti cepicem, hvala Bogu danas nema.Tene drage, da mi je neko pricao da necu moci skinuti temperaturu cepicem nebi mu vjerovala. znaci od petka do juce temperatura je bilakonstantna, nije mupomoglo, sirce, krompir, senf, tusiranje, cepic voltaren je poslije 1h tek djelovao ma uzas majkemi, mislila sam umire mi dijete[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. Kaze mi jutros dr. da je masovno zavladala gnojna angina i da i pored lijekova ( sirupa ili injekcija) dijete moze imati visoku temperaturu i 3-4 dana[sm=smiley19.gif].On jede u minimalim kolicinama, samo pije vodu i malo soka, pojeo je jutros jedan puding od cokolada i pola smokija, nece nista drugo. Ja sam otvorila bolovanje, a 1.9.je trebao krenuti u vrtic na mojmilo (djeciji grad) tako da cemo to morati odgoditi. Jutros me zovu iz vrtica Dunje ( tu je do danas isao) kaze uciteljice petero djece nije doslo u vrtic, temperature visoke.Pa je li moguce da je zavladalo nesto u vazduhu, gluho bilo[sm=zmeden.gif]. Zeimo bolesnim bebicama brzo ozdravljenje i saljemo vam puno[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|