|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1135 1136 [1137] 1138 1139   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.8.2011 17:21:14   
Honey3
danuser posted image
javoooo sta nam je bolesnih bebica,pa sta je ovo ljudi moji ko da je pola zimeuser posted image
noa hvala bogu da cura dobro rucki,brze ce se i oporavitiuser posted image tekja,Sulty,ivanasa,bebacha generaciji zelimo sto brze ozdravljenjeuser posted image jelenaT mogla bi ti prije termina po tim signalima,sa srecom da budeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28401
2.8.2011 17:23:11   
Nunny
topli pozdravi drage moje dugo vam se nisam javljala jeste li me pozeljeli :)
ja vas zaista jesam punooo...
ima li novih bebica...zna li neko dokle nam je ena...
kako su vasi bebaci sad sam tu i pratim vas ...cmoke za sve :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28402
2.8.2011 17:26:31   
Honey3
Nunny dobro nam se vratilauser posted image a i mene ena interesuje,nikakvih habera jos nigdjeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 28403
2.8.2011 18:16:52   
Mjeseceva Pratilja
Samo da se i nas dvije prijavimo na ovu temu..
Djevojcica, godinu dana, 13 kg, upravo spava..
Idemo da vas citamo pa da vidimo koje frekvencije lovite. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 28404
2.8.2011 18:37:45   
koka i po
necu dugo....
maksuz dobrodoslica Mjesecevoj pratilji user posted image ...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 28405
2.8.2011 18:38:42   
R&T@
Dobro dosla, Mjeseceva Pratiljo, na nasu temuuser posted image

Tesko ces uhvatiti frekvenciju jer "zujimo" na svimuser posted image user posted image user posted image

ali zato primamo sveuser posted image user posted image user posted image

P.S. Kao da je jucer rodjena tvoja princeza... bas vrijeme prolazi...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 28406
2.8.2011 18:43:39   
koka i po

IZVORNA PORUKA: tajra

Dobro dosla, Mjeseceva Pratiljo, na nasu temuuser posted image

Tesko ces uhvatiti frekvenciju jer "zujimo" na svimuser posted image user posted image user posted image

ali zato primamo sveuser posted image user posted image user posted image

malo se svadjamo pa se onda pomirimo i nemoj da te to prepadne user posted image ..koooo zene user posted image
hm....gdje si ti prijo user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28407
2.8.2011 18:45:47   
samedi
Vozdra zenice,kako ste mi? Vidim puno bolesne djecice e pa evo vam jos jedne drugarice,moja N.vec drugi dan ima malo temperature do 37.5,nadam se da je od zubica. Jos 3.7. je trebala primiti onu MRP vakcinu ali je nema u DZ pa zovem svakog ponedeljka da vidim jesu li nabavili. Vagala sam je u nedelju,ima 10 kg user posted image user posted image user posted image ovih dana joj je bas slab apetit skroz slabo jede,jede cesto ali skroz malo,bem ti vise i zubice taman je pocela jesti kako treba user posted image user posted image Pocela sam joj davati i med ne bi li joj se popravio imunitet i apetit ali nista ne djeluje user posted image MP welcome user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28408
2.8.2011 18:53:51   
R&T@
Hanady, nisi otputovalauser posted image

Kako su djevojcice?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 28409
2.8.2011 18:55:11   
R&T@
Koko, draga, sta si se ovo podvukla u ovom postuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pozvala cetiri duse na iftar, a kuham kao da nas je barem 20...
bas sam ludauser posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 28410
2.8.2011 18:56:19   
tekja
MP dobrodosle ti i mala buckicauser posted image  (mi smo godinu stariji i imamo isto kguser posted image user posted image user posted image )

Samedi, ne insistiraj na vakcini preko ljeta, tamo nekad u septem. otidji, necete zakasniti (u Sa obustave preko ljeta, ne znam gdje si ti?), a i neka ti curica bude bas bas potpuno zdrava...MRP je zeznut...ne brini za kg, slobodno daji po kasikicu meda, jest da djeluje sporo, ali djeluje dugorocnouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 28411
2.8.2011 18:56:54   
R&T@
samedi, bas mi zao mrviceuser posted image
glupe temperatureuser posted image

Ima onaj neki sirup sto apotekarka hvali za imunitet i apetituser posted image

A za vakcinu, nece zakasniti...

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 28412
2.8.2011 18:58:10   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Hanady, nisi otputovalauser posted image

Kako su djevojcice?

ma jokuser posted image ...nama je plan bio u četvrtak ujutro...međutim sada definitvno idemo u ponedeljak ujutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

radila im CRP miran kod obe...i to smao na pedijtriju fino doem gore i kažem nemojte me molim vas u dom zfdravlja slati ja s ena more spremama ja ne znam gje udarama...a sama s anjima...sažale se na meneuser posted image

Uglavnom nema ture kod velike, malo kašljuca, mala kašlje užas...opet je maloprije svu supu izbacila s ašlajmom al biće bolje...

išle smo u navakku kupile sitnica i evo pečem iftarke delicije i čekam gosteuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28413
2.8.2011 19:14:01   
teacher75
samo da se javim da sam ziva, nemam kad ni da vas citam ni da pisem, i danas lose, jutros malo bile u parku i u tom periodu od 2 sata povratila cak 4 puta, dosla kuci i od tada lezim i odmaram. cim lezim bolje je...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28414
2.8.2011 19:56:41   
Lady26
Tako sam happy, nasla sam farmerke za sebe nakon 2god user posted image i to za samo 25KM, snizenje u BROS Jeansu...i kupila super suknju teksas u ESBI-ju takodje rasprodaja, samo 20KM user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 28415
2.8.2011 20:09:21   
Anoniman
jest vas lijepo vidjeti aktivne i imamo nove clanice user posted image user posted image user posted image user posted image mjeseceva pratiljo dobro dosleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi bili na vikendici A. se istro ziv ja dosla tusirala se kosu oprala mm ga odveo do para da se ja malo sredim i odmorim njegova reda cuvanja anelauser posted image user posted image user posted image da dahnem malo evo pogledam ih sad ce oni bila sam u kupatilu 1 satuser posted image mrzim kosu prat pa cesljanje , dlake opadaju ko lude pa pokupi pa ocisti pa posusi kosu grrrr procedure ugffff
Nemam kad pojedinacno iscitavat
Pusa velika svimauser posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 28416
2.8.2011 20:12:27   
Nunny
dd mjeseceva pratiljo user posted image user posted image user posted image
moj maleni ima 19 ipo mjeseci i 11kg lijepo jede ali mu se ne prima (nije na mamu user posted image user posted image user posted image )
hvala Bogu razigran je, veseo, zdrav pa me to puno ne sekira
pusa za tvoju princezu

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 28417
2.8.2011 20:51:55   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: koka i po

necu dugo....
maksuz dobrodoslica Mjesecevoj pratilji user posted image ...

Hvala. user posted image
Malo sam vas citala. Bas ste ekipa. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 28418
2.8.2011 21:00:44   
Anoniman
hanady user posted image
samedi zao mi je cure bem ti ture i zube viseuser posted image i ja brinem mom A. zubi stali user posted image al kad krenu bit ce muke nazalost . Samo da ozdravi projest ce abd . ako imas pekmeza daji isto je dobro, a i med (to ja dajem svako jutro po kasikicu =) SAMO znaci oce na taze zeludac.
Noa, kako je krofnica user posted image
Nunny kako je drug jel rukica dobro .
teacher zao mi je sto imas i dalje mucnine user posted image user posted image da ti kako mogu pomoc savjetom ili neznam s cim rado bi al neznam sem da kazem tjesim te proce ljubi lanu lijepu pametnu.

Tajra jesil se iftarila ,user posted image kako prodje dan u cetvero.
Koko kako tvoji momci user posted image
Jelena primice ti se masallah primice user posted image Neka ti je sa srecom abd . od srca ti to mislim.Ljubi kovrdze lijepe .
Mala1994 kako prodje dan.
Mala86 jesil osla na more?
Amani 12 dje si ti user posted image ,,
zAHA kakva zima kod nas danas +27 bas vruce ugodno bilo .
Ljubni nam puno curu nasu user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28419
2.8.2011 21:07:23   
Lady26
Mjeseceva Pratiljo dobro nam dosle user posted image
Bit ce vam lijepo i veselo sa nama... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28420
2.8.2011 22:00:55   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: felix

...user posted image

user posted image

ljepotane moj mili medeni user posted image user posted image user posted image user posted image

Audry dovoljno ti je da napisem da se moj Nane penje na sporet i frizider user posted image user posted image user posted image user posted image Faza

noa kako je drugarica???

ostale zene svima saljem user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28421
2.8.2011 22:04:57   
Lady26
Ja sam "ostala zena" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 28422
2.8.2011 22:06:31   
Anoniman
bambi  Nane mali akrobat user posted image user posted image user posted image user posted image dusa draga  Moj se ne penje vise nego otvara sad i zaviruje svugdje cim frizder otvori cim trazi ame-salame enovke -hrenovkeuser posted image user posted image user posted image
Vidim postis jel ti tesko jel S. i danas postila .....Dusa mila i ona ima zelju da posti a mala je ....
user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 28423
2.8.2011 22:07:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam "ostala zena" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sta cu kad me ignorises ja danas pitam jel castis kavom ti sutis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mozda nije jos bila plata user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28424
2.8.2011 22:09:53   
Lady26
Ma ne mogu na poslu cesto biti na RR, ne stignem upratiti sve...
Nije bila plata ali cas_tim nije problem, bujrum..ionako si rekla doci u Sa pa nigdje te....

< Poruku je uredio Lady26 -- 2.8.2011 22:13:16 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1135 1136 [1137] 1138 1139   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1135 1136 [1137] 1138 1139   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *