|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1131 1132 [1133] 1134 1135   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.8.2011 9:28:05   
Anoniman
jutro.
Noa kako je cura od jutros
Tekja drago mi je da je V bolje danas user posted image
Bambi a sto me ne volisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubi djecu LIJEPU
mya sta ima kod vas .
Ella-h,apotekarko,user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 28301
2.8.2011 9:30:49   
Mya_81 RR
Felix, kod nas nista novo...dosada neka...

Kako ste vi?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28302
2.8.2011 9:45:01   
Anoniman
mya, ma nako i kod nas nista novo sto kazes dosada neka kuham A. rucak pa kad napravim idemo van .Od jutros se oblacilo a evo izadje sunce dobro je a bas se bilo "nahorozilo" mislila sam da ce biti bljakica vrijeme .

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 28303
2.8.2011 9:47:31   
Lady26
Jutroooooo
Kako ste mi sve redom?
Noa, kako je krofnica jutros?
Kono kako si mi ti, jesi bolje?
Apotekarka, neka si rekla i ja bih....samo nadam se da ti se nece negativno odraziti na posao, al nece aBd...
Bambiiiiiii, ne ignorisem Boga mi nikoga... user posted image ljubac....
Falix, Mya, Amani, Tekja, Koko, Ella-H, Jelo-Jelena, Zaha, Teacher, Hanady... user posted image
Nek se javi koga sam zaboravila, a ima ih sigurno, zato evo ovako SVE ostale user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 28304
2.8.2011 9:59:09   
Lady26
Juce mi brat prica kako mu je Lanina teta pricala da je dobila neke ponude za posao a da bi mi kao ona preporucila svoju neku komsinicu da mi Lanu cuva (ako prihvati taj posao)...a ovo je pricala i mm prije MJESEC dana a meni ni rijeci i ja poludim, kad sam dosla kuci, pitam za Lanu standardno i fino pitam : Kakve mi V. spominej ponude za posao i neku djevojku, nisam ga razumjela? KAd ce ona dobila prije mjesec dana 3 ponude za posao, ovaj-onaj posao...nije prihvatila, al stoji kao opcija, pa se ona brine ako bude morala poceti raditi sta ce sa Lanom, pa bi ona meni preporucila neku djevojku koja zna i mog brata da cuva L, elem, napricala mi svasta a nista nije rekla....ja sam samo rekla : Jel vi planirate ici? Ako planirate recite mi da trazim ko ce mi dijete cuvati! A ona tamo-pa vamo...kao nije prihvatila ali je u opticaju user posted image ...
JA razumijem potpuno, ako zeni ponude posao od 500-600KM da ce prihvatiti jer nema drugih primanja osim ove plate kod mene, ali nemoj mi pricati okolo (rekla mm i mom bratu user posted image ) a meni ni rijeci...a ja je placam i samnom s dogovara, ja je pustam kuci, ja joj dam godisnji i sl...znaci mm nema dodira s njom koliko samo donese sta im treba...kakav je to nacin?! user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28305
2.8.2011 10:00:45   
Amani12
Jutro!
Ja se tek probudila,nadam se da ce i moje pilence ubrzo...
Na sehuru me docekala najljepsa moguca vijest,jedna od mojih najdrazih i najbliskijih prijateljica sinoc rodila prekrasnog djecaka user posted image user posted image
Tako sam sretna user posted image

Bambi mila moja kako ste nam vi? Ljubi mi dragu djecicu...
Moj djecak je dobro hB,zdravi smo,to je najvaznije...
Tetka se oporavlja,svaki drugi dan sam kod nje,ma ona je moja heroina,mashallah...
Noa kako je curetak jutros?
Jel' nam se javljala Mala? Kako si mila?
Tekja bitno je da je djecak sad ok,hB...Ljubi ga...
Lady,Felix,Mya,Apotekarka,Zaha,Tajra,Hanady,Teacher,Mama2009,
Koko
i sve ostale zenice user posted image

Jos se nisam razbudila,umjesto nicka i sifre ja upisujem jutro i kontam sto li nece da mi udje na RR user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28306
2.8.2011 10:10:43   
Amani12
Lady no no se nervirat...
Bezveze od nje,ako vec sve zavrsava s tobom,onda je tebe trebala
i za to obavjestiti a ne da ti saznas od drugih...
Ali eto,svakakvih nas ima...

U svakom slucaju,nadam se da ce teta ostati,znam da se Lanci navikla na nju...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 28307
2.8.2011 10:13:23   
Lady26
Ma sta da radim, ako prihvati posao ok, postujem jer zena fakat nema drugih primanja a logicno da ce ici za vecom platom, al nemoj mi pricati okolo...sta je kontala, da necu saznati, da mi nece rece, nidje veze...
Lana je bas voli ali sta ja tu mogu...ode, ode...mislila sam je dati u vrtic ako ona ode...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 28308
2.8.2011 10:23:50   
salmy
Jutricauser posted image user posted image

Mi smo sami citavu sedmicuuser posted image user posted image tajo nam otiso na sluzbeni putuser posted image  ovo je inace prvi put da sam/ smo sami.Mada momak cjelo vrijeme  trazi tatu,i nista mu nije jasno.Super smo spavali( svako u svom krevetu),ali malo mi neobicno.Jos pocetak ramazana ja dobila nemogu postitiuser posted image user posted image  sve se sastalo.Sinoc gledam tv ezan i sve mi se place,em sami em ne postimuser posted image   a user posted image  samo vice tata aVto ( od stotinu auta na parkingu tacno zna koje je naseuser posted image

Imate mahanje user posted image user posted image user posted image  zenice

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28309
2.8.2011 10:30:20   
tekja
lady, meni se cini da ona nije smjela da tebi direktno kaze...pa je i htjela da ti saznas od drugog...treba li si ti njoj jucer fino reci, teto, slusajte, idete li ili ostajete, sad mi recite, a ne da te opet ostavlja u neznanju...ako ide, da se ti fino mozes organizirati, pa je l''? Danas ti to fino izvedi na cistac...ako ide recimo 1.9. imas mjesec dana da skontas sta i kako...

Isla bih napolje, ali se vrijeme tako pokvariuser posted image ...

Amani, cestitke mami i dobrodoslica bebi...drago mi je da je A. dobrouser posted image  
Ja se sinoc vagala, za 40 dana sam izgubila 3,5 kg...mislila sam da sam vise, al'' hajde dobro je i ovouser posted image ...idemo daljeuser posted image

tajra, jesi ziva?

< Poruku je uredio tekja -- 2.8.2011 10:32:05 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28310
2.8.2011 10:32:29   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tekja

lady, meni se cini da ona nije smjela da tebi direktno kaze...pa je i htjela da ti saznas od drugog...treba li si ti njoj jucer fino reci, teto, slusajte, idete li ili ostajete, sad mi recite, a ne da te opet ostavlja u neznanju...ako ide, da se ti fino mozes organizirati, pa je l'? Danas ti to fino izvedi na cistac...ako ide recimo 1.9. imas mjesec dana da skontas sta i kako...

Pa ne zna jel ide ili ne ide, nesto kao ako je opet pozovu prihvatila bi, tako sam ja skontala, sad je na "leru"...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28311
2.8.2011 10:33:19   
Lady26

IZVORNA PORUKA: salmy

Jutricauser posted image user posted image

Mi smo sami citavu sedmicuuser posted image user posted image tajo nam otiso na sluzbeni putuser posted image  ovo je inace prvi put da sam/ smo sami.Mada momak cjelo vrijeme  trazi tatu,i nista mu nije jasno.Super smo spavali( svako u svom krevetu),ali malo mi neobicno.Jos pocetak ramazana ja dobila nemogu postitiuser posted image user posted image  sve se sastalo.Sinoc gledam tv ezan i sve mi se place,em sami em ne postimuser posted image   a user posted image  samo vice tata aVto ( od stotinu auta na parkingu tacno zna koje je naseuser posted image

Imate mahanje user posted image user posted image user posted image  zenice

user posted image
Ma malo se odmorite user posted image , ja nekad uzivam kad mm radi naveceuser posted image a nekad mi fali user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 28312
2.8.2011 10:33:39   
Hanady RR
Jutro žene...
mrljavo meni skrozuser posted image

Mlađa kašlje, izacuje šlajm nevjerovatno sve povrati što pojede u toku dana...
a starija opet oko 1.30 noćas temperaturauser posted image

nemama pojma šta dalje...

Radim do 14 danas...
planirali smo na more...
ja zapostila i fino mi die ...
prosto mi s ene ide na moreuser posted image

koji je ovo vrag i ovo vrijeme...em su slabe, em je post em njih dvije nisu kako treba...kud u vraga d akrenemuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28313
2.8.2011 10:34:53   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: tekja

lady, meni se cini da ona nije smjela da tebi direktno kaze...pa je i htjela da ti saznas od drugog...treba li si ti njoj jucer fino reci, teto, slusajte, idete li ili ostajete, sad mi recite, a ne da te opet ostavlja u neznanju...ako ide, da se ti fino mozes organizirati, pa je l'? Danas ti to fino izvedi na cistac...ako ide recimo 1.9. imas mjesec dana da skontas sta i kako...

Pa ne zna jel ide ili ne ide, nesto kao ako je opet pozovu prihvatila bi, tako sam ja skontala, sad je na "leru"...

ma ja se slažem sa tekjom...
ako je ona na leru nije tvoje dijete...
sjeid fino s anjom i orazgovaraj...reci suprug mi kaže to i to...već drugi put...dajte d avidimo šta dalje jer ja moram znati šta sa djetetom a da znam d aje u sigurnim rukama

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28314
2.8.2011 10:42:57   
Lady26
Ma vrijeme je bolesno majke mi, sad sunce, sad kisa...i ja se bojim da L sta ne uhvati ali eto pazimo je koliko se moze...
Nadam se da ce ih brzo proci... user posted image , savjeta nemam kad ti vec sve znas user posted image
Samo eto podrska....

A pitala sam je juce ako ide da mi kaze da mogu naci nekoga ili dijete upisati u vrtic...zbrljaja je, i ne rece nista konkretno, al sam skontala da je ona te poslove odbila ali ako dobije jos jedan poziv prihvatila bi, tako nekako...
Ma jedva cekam da mi dodje vl. agencije po clanarinu da ga pitam jel to ok sto ona prica okolo o nekim poslovima a meni ni rijeci...ma nidje veze...
Ja sam jako nezgodna kad je L u pitnaju (kao i svaka majka valjda), nekad sam mozda i gruba prema teti ali samo zelim da me se postuje i ono sto ja kazem, mada sam po meni sasvim ok, ne ispijamo kafe i ne caskamo jer mi je to "nidje veze" nit imam vremena i zelje za to...dobro jutro, tako i tako, poslije dovidjenja i taman....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28315
2.8.2011 10:57:30   
Malenaoduvijek
dan

samo da vas pozdravim sve redom.
juce sam prelezala cijeli dan, koliko sam mogla naravno, ali danas se vec osjecam puno bolje.

juce mi se desilo nesto sto nije u zivotu, popila bisolvon i muka mi a slabo jela i povratim slajm  nekoliko puta....to mi se u zivotu nije desilo, ali barem mi je bilo lakse.

Igor jutros smrce, cistili smo nosku i inhalirala sam ga malo fizioloskom i eno ga sad spava.nema ture ni on ni Luka hB.

noa bolesna, dusica draga ljubim puno, nadam se da je jutros bez temp.user posted image user posted image

apotekarko moja niko ne voli da mu se kaze misljenje u lice, ja sam to radila pa me sefica uvijek sikanirala.user posted image

hanady pa sta je to sa curama tvojim, bas ih je nesto krenulo, da sve brzo prodje.user posted image user posted image

kono moja nemam ti nista pametno reci ne fercera mi mozak user posted image , ali rekle su ti vec zene sve...

salmy prvi put je najteze, ne daj se...user posted image

jelo moja Luka je bio bolestan prije nego sto cu ja u bolnicu, a onda se razboli opet kad sam se ja porodila sve oni osjete user posted image user posted image

Ella draga slomi tebe to tvoje malo dijete, ne daj se user posted image

amani user posted image user posted image

felix moja vidi ovog vremena user posted image ali je barem toplije nije vise hladno, ja sam i m.kanale prehladila od one zime

ostale drugarice ljubim vas sve

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28316
2.8.2011 11:08:36   
Anoniman
a joj mala bas te snalouser posted image jesil se dobro oblacila i toplila kad je bilo hladnog vremena ?
Bas je vrijeme bezz nit kisa pada nit sunce kako treba grije .....
user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 28317
2.8.2011 11:23:46   
Lady26
Moram vam ofo ispricati, idemo mi od mame sinoc kuci i kaze meni Lana : ta ti je to boona (sta ti je to bona), ja i mm u smijeh kako je slatko to rekla i onda me mm pita otkud joj to? Pojma nemam ja to rijetko kad kazem, kad jutros mi teta govori kad je L skakala po krevetu ova joj rekla sta ti je bona, sto skaces i L zapamtila user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28318
2.8.2011 11:24:41   
Malenaoduvijek
felix kod mene su ti uvijek carape na nogama jer sam osjetljiva s nogu i sklona upalama.
a uzela uputnicu da idem vaditi krv ali cu sada malo sacekati da ovo prodje pa da vidim kakvo mi je i zeljezo mozda mi treba "popravka" .

a hvala mila moja bice bolja aBd.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28319
2.8.2011 11:27:26   
Lady26
Kono user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 28320
2.8.2011 11:35:51   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Kono user posted image user posted image

hvala duso moja, ma bicu ja dobro nece grom u koprive.
idem se malo pruziti dok mi lav spava, kuckamo se poslije user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28321
2.8.2011 12:04:49   
Honey3
pozdravcic od nasuser posted image
mi smo fino pajkili i opet do 10 ali jutros nije beba ustajala na sehuruser posted image evo je na tarasi igra bilijar sa bracom i doziva komsiluk jedno po jedno,ima jedna komsinca koja joj kroz prozor cesto daje cokoladu i ova sad cim je vidi dere se "teta daj ladu"user posted image
Lady i ja mislim da je tvojoj teti nezgodno tebi reci za drugi posao pa ona to okolo jer zna da ce ti oni reci,bilo bi Lani neobicno sigurno ali navikla bi se i na obdaniste samo da te teta na vrijeme obavijesti da mozes se snaciuser posted image Amani cestitke tvojoj prijateljiciuser posted image Hanady draga tako se i meni pred more svasta nesta sastalo bilo ma skoro da sam odgodila,to su mi bili isareti jer na moru stvarno mi je bilo bezveze bio mi je umor a ne odmor,nadam se da ce tebi ipak biti odmoruser posted image MALA Boga mi vas bas sastavilo,lako bi ti sama sa sobom ali je najteze kad su ova maksumcad bolesna,nadam se da ce te brzo ozdravitiuser posted image kako li nam je Noa jutros,kako li je noc proslauser posted image salmy,tajra,apotekarka,mama75,felix,mama2009,koko,bambina,mala,tekja,Mya i ako sam koga zaboravila jedan big kisuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 28322
2.8.2011 12:06:11   
Ella_H
Mala nadam se da ces biti bolje,
evo i ja slinim i osjetljiva na klimu skontala sam
napokonuser posted image , zuc me zeza i samo se nadam
da cu moci ispostiti. A. me trenira samo tako
da se hoce bar koji kg istopit od tog al jokuser posted image .
Draga Lady ti bas imas sabura s tom tetom,
pa nisi babaroga moze ti lijepo reci otvoreno
da je nasla novi posao ili da suti jer nista nije"konkretno".
Koja je koristi mahali pricatuser posted image
Jest lijepo sto je Lana voli ali valjda ona treba tebi
reci na cemu si bas i zbog malecke da bi ti
i sebi i djetetu olaksala.
I moj H. kad meni kaze sta ti je bolan mama
uvijek se smijemuser posted image .
Odo malo jastuk pod glavu pusica svima
i velikiiiiuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 28323
2.8.2011 12:47:26   
Anoniman
evo nas user posted image duše drage sve pitale za krofnicuuser posted image user posted image user posted image nocas poslije one groznice temp skocila na 39,2 malo je masirala i zapricavala pa dala cepic i temp spala..ona se jadna 2x preznojila i zaspala.
temperatura se vratila jutros oko 11 i opet joj stavila cepic i ona se pokakila nakon 15 minutauser posted image al sreca spala je i stavila sam krompir na noge.sad je OK.

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 28324
2.8.2011 12:51:23   
DM
Noa koji antibiotik ste dobile?
trebalo bi to do večeras bti dobro!
Mi smo još u "belaju"-naša temperatura se vratila ponovo prije 2 dana,....

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1131 1132 [1133] 1134 1135   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1131 1132 [1133] 1134 1135   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *