|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1129 1130 [1131] 1132 1133   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.8.2011 15:43:19   
Lady26
Ma bjez ba

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 28251
1.8.2011 15:45:48   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama2009

efo meneeee, kupila dvije tasnje user posted image user posted image user posted image a mm me pocastio cipelama user posted image user posted image user posted image ma ljubim ja njega----

nego lady kad je kafa

jesi to carpisu obišlauser posted image

ja ću sutra aBd imam aih u vidu reko d ami ne zamjereuser posted image

nego dal si svarćala u Planiku...imal kakvih sniženja...imama neke love tamo da potrošim pa da ne bude dodaj na ovo što si u plusuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 28252
1.8.2011 15:56:22   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama2009

efo meneeee, kupila dvije tasnje user posted image user posted image user posted image a mm me pocastio cipelama user posted image user posted image user posted image ma ljubim ja njega----

nego lady kad je kafa

jesi to carpisu obišlauser posted image

ja ću sutra aBd imam aih u vidu reko d ami ne zamjereuser posted image

nego dal si svarćala u Planiku...imal kakvih sniženja...imama neke love tamo da potrošim pa da ne bude dodaj na ovo što si u plusuuser posted image

nisam carpisu, nasla ja nesto bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ; a cipele sam sam snimila prije par dana, kad mm dosao da idemo zajedno na dorucak jer kod mene svi na poslu poste, kad sam usla u auto kaze evo da te obradujem iiii cipelice ma dusica moja

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28253
1.8.2011 16:09:21   
Lady26
Gdje si isla vraze?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 28254
1.8.2011 16:27:45   
Lady26
Odoh...cijeli dan zijevam i glava me boli...
Odvikla se od posla user posted image
Pusa vam, veceras cu mami na iftar....ne postimo ali da obiljezimo pocetak Ramazana...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28255
1.8.2011 16:54:19   
Anoniman
temp.37,5 bila je do 38,2 pa smo pili sirupuser posted image sad ima senf na nonama i spavauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28256
1.8.2011 17:03:38   
Anoniman
ne mogu da nađem temu o temp. sad joj je 38 a ona spava..sta da radim do 7 joj ne smijem nista dati

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28257
1.8.2011 17:32:18   
tekja
noa, ne znam je l' tvoja curica ima problema sa konvulzijama i sl. ali ja tu temperaturu jos ne bih skidala, ne dok ne predje 38,5...pusti je neka se malo sama bori...a ako si vec dala paracetamol, mozes je probuditi, tusirati i cekati sljedecu dozu...polako...nije toliko alarmantna temp. (znam da tebi jeste, ali njen obrambeni sistem se jos nije aktivirao)...prati je i sretno...idm ti ja potraziti onu temu, mada ti to sada nemas vremena iscitavati....drzimo fige da se ne penje daljeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28258
1.8.2011 17:34:32   
tekja
evo noa....

http://www.ringeraja.ba/forum/Skidanje_temperature,_kada_i_%C4%8Dime/m_6601/tm.htm

< Poruku je uredio tekja -- 1.8.2011 17:35:01 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28259
1.8.2011 17:53:25   
bebacha
Noa jel njoj paracetamol blaguser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28260
   [Obrisana poruka]
1.8.2011 19:25:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28261
1.8.2011 20:08:17   
Anoniman
eh evo nas isli smo doktoru imamo gnojnu anginuuser posted image dobili sirup Ospen i voltaren čepiceuser posted image
temp je spala Noa trci ko sa lanca pustenauser posted image
naisli smo na groznu doktoricu koju smo prekinuli u ispijanju kaveuser posted image marijana i ivancica ce znati tko je doticnauser posted image
da znate da me napala zbog tusiranja na 39 temp i rekla da je cudo pa nije dobila konvulzije,napala me ko pašče za sirup itd..ja sa ovolikom jezicinom sutila jer me mm molio da joj ne hebem sve po spisku.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 28262
1.8.2011 20:38:40   
teacher75
danas popodne sam konacno bila malo bolje i uspjela prosetati sa lanom vilsom, doduse jednom sam povratila na vilsu. nadam se da cu i dalje biti ovakva i bolje. lana jadna pozeljela i setnju i park, bas i je bilo zao sto je danima bila zatvorena u kuciuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28263
1.8.2011 20:51:08   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: noa

eh evo nas isli smo doktoru imamo gnojnu anginuuser posted image dobili sirup Ospen i voltaren čepiceuser posted image
naisli smo na groznu doktoricu koju smo prekinuli u ispijanju kaveuser posted image marijana i ivancica ce znati tko je doticnauser posted image
da znate da me napala zbog tusiranja na 39 temp i rekla da je cudo pa nije dobila konvulzije,napala me ko pašče za sirup itd..ja sa ovolikom jezicinom sutila jer me mm molio da joj ne hebem sve po spisku.

user posted image user posted image user posted image

A kako inace da joj skidas ako joj ne mozes dati lijek ili dok lijek ne počne djelovati user posted image

Uostalom, ne tusiras je hladnom vodom vec mlakom!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28264
1.8.2011 20:57:59   
Anoniman
mya ja sam samo stajalauser posted imageuser posted image valjda sam trebala odmah staviti cepic a ne davati sirupuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 28265
1.8.2011 20:59:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image

A kako inace da joj skidas ako joj ne mozes dati lijek ili dok lijek ne počne djelovati user posted image

Uostalom, ne tusiras je hladnom vodom vec mlakom!

noa i nama je ped. rekla cim dodje do 39 iste sek. da cepic dam .!
Bit ce ona dobro abd user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 28266
1.8.2011 21:02:04   
Anoniman
ma ja sam panicar najveci na svijetu i kad me danas srce ne prekinu nece nikaduser posted image na temp od 39 ja je stavila u banjicu i polijevam je vodom kad joj pođose modriti usne i ruke ja bila i proslauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28267
1.8.2011 21:04:58   
Anoniman
neznam kakvom si vodom tusirala al ide mlaka voda ,ides niz tjelo 5 min.gore dolje bez glave trebala si odma cepic dat NIJE BITNO kad si zadnji sirup dala .
Al najgore je iza vas user posted image zao mi je ....... dusa draga

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28268
1.8.2011 21:08:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

neznam kakvom si vodom tusirala al ide mlaka voda ,ides niz tjelo 5 min.gore dolje bez glave trebala si odma cepic dat NIJE BITNO kad si zadnji sirup dala .
Al najgore je iza vas user posted image zao mi je ....... dusa draga

felix mila nisam znala da smijem cepic jer nije ni 4 sata bilo proslo od sirupa al sreca odvedoh je jer ima gnojnu anginuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28269
1.8.2011 21:13:15   
Anoniman
sreca neka si ju odvela nama je ped. rekla davat parac na 4 sata ipubrfune na 6 sati ako to dvoje ne pomogne odma iste sek.dat cepic voltaren .
Al kad je upala upitanju, neka si je odvela ture ti nebi spala lako, a noci su najgore .
Cim lek pocne djelovat a vidim djeluje veselija je bit ce bolje user posted image nemoj se sekirati

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28270
1.8.2011 21:16:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

sreca neka si ju odvela nama je ped. rekla davat parac na 4 sata ipubrfune na 6 sati ako to dvoje ne pomogne odma iste sek.dat cepic voltaren .
Al kad je upala upitanju, neka si je odvela ture ti nebi spala lako, a noci su najgore .
Cim lek pocne djelovat a vidim djeluje veselija je bit ce bolje user posted image nemoj se sekirati

maloprije joj je bila 37,2 a slijedeca doza sirupa je u 3 poslije ponoci a tad odprilike ide i čepic al nadam se da nam nece trebatiuser posted image
ona je super cak je fino pojela jogurt s udrobljenim kruhomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28271
1.8.2011 21:16:32   
koka i po
e moja noa sto se vi danas ispatite user posted image
ako je gnojna angina ocekuj visoku temperaturu jos bar dva dana .tako je kod mog I.stalno user posted image ..
cepice mozes uvjek staviti ako paracetamol ne pomaze i nemoj gledati na satnicu...
a za "zabranu tusiranja" prvi put cujem...meni su rekli tusirati ako treba i dvadeset puta dnevnouser posted image ..
nego...bice to dobro...prati temperaturu i nedaj da bude iznad 38...ako krene da skace tesko ces je skinuti bez cepica..
nebi da te prepadam ali tako je nazalost kod gnojne angine..
naoruzaj se strpljenjem ...nista ti drugo ne preostaje.nedaj mjesta panici jer je ona najgora.
eto....bice to sutra jos bolje aBd.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28272
1.8.2011 21:18:36   
Anoniman
voltaren ide na 8h..kuku sta cu ako bude rasla do 3 nocasuser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 28273
   [Obrisana poruka]
1.8.2011 21:23:29   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28274
1.8.2011 21:26:28   
koka i po
ibuprofen .....on je isto dobar za skidanje temperature.
ako i bude visoka barem ces je moci "obuzdati" do nove doze voltarena.
meni je moja pedica rekla da se cepici smiju stavljati cak i tri puta dnevno.
a da ces pretjerati neces sigurno jer sam ja S.dva puta dnevno stavila cepic od 25 mg jer je imao jako visoku temperaturu.
e sad se ravnaj,,,,moj S. ima 20 kg a ne znam koliko noa tezi..
uglavnom ...obloge samo na tople noge,niposto na hladne(ako su hladne prvo ih ugij trljajuci),sirupi i ostalo.a ako ne pomogne cepic .
i sto vise tecnosti po mogucnosti sa C vitaminom da "izmokri" temperaturu i da organizam ne dehidrira.

< Poruku je uredio koka i po -- 1.8.2011 21:27:46 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1129 1130 [1131] 1132 1133   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1129 1130 [1131] 1132 1133   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *