tekja
|
hello ladies Mi smo dobro, hB, V. nakon dvije solje brusnice je super, urin mu dobio lijepu svijetlu boju, vise ne piska stalno, tako da se nadam da je prehladica iza nas,mada preventive radi i dalje pijemo pomalo cajeve...is, is, bkt. i antb, sto dalje od moje bebe Lady, welcome back, nedostajala si i imas pp ... Tajra, mahmura ...hocemo sliku kume i mlade na sunce cim se uhavizas amani, hvala duso , jutros sam ih opet probala, rekoh da ja jucer nisam sanjala ...V. se isto dva puta upiskio po noci, pa sam ga pocela dizati oko 2-3h, iako je vise od mjesec dana svaku noc prespavao suh...ja kirivim vrijeme, malkice su nam se izgleda nahladile zuze koki, bravo za uho, a bice dobro dugo, dugo, aBd... mala, vidis i ja planiram da V. kisobran kolica operem, zamazao ih je pravo, bas mi smeta, al ja nemam balkon, pa gdje cu ih susiti ...mozda kad odem kod mame da ih operem felix, teacher, mala1994, sahara, bebacha ....
< Poruku je uredio tekja -- 31.7.2011 16:11:31 >