|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1123 1124 [1125] 1126 1127   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
29.7.2011 15:39:06   
Anoniman
anel ima kose na zalost na mene user posted image user posted image user posted image da se prodaje davno bi bila bogata user posted image user posted image user posted image kao da sam dva puta  u red stajala kad je bog djelio kosuuser posted image user posted image user posted image
A. svasta zna pricat smjesan katastrofa sinoc kod mame su mi suze na oci od smjeha krenule prislili smo bas bili reko oplakacu posle.
DAnas isto kad smo dosli od mame vice sam sebi, JA DOSOuser posted image user posted image user posted image niko ga nista ne pita .
Ljubi spavalicu lijepu user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 28101
29.7.2011 22:43:18   
mala86
haloooo imali koga???? user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28102
30.7.2011 7:29:00   
bebacha
jutro.ja sam slomljena,evo samo cu kopirat post s jedne druge teme
nakon 13 mjeseci dojenju je dosao kraj.imam jaku upalu krajnika i moram pit antibiotik,s obzirom da sam alergicna na pencilin dobila sam neki uz koji si dojenje ne preporucuje.drugi razlog je sto jos uvjek nisam dobila menstruaciju poslije poroda i vec me hvata panika a kontam da je zbog dojenja.navece se poceo bas dosta budit da doji,pa se izivljava dok doji,ujeda.ja se definitivno osjecam isrpljeno.a jako se bojim kako bi ga odvikla kad bude veci.zadnji podoj je bio juce u 14 sati.nije nikako trazi vise da doji,pred spavanje popio mlijeko iz flasice,probudio se u 1 i poceo plakat,konto da ce dojit,flasicu odbio,plakao je jedno 5 minuta al na rate,malo zaspi,malo place i histerise.jako sam ga zagrlila i uspjela smirit.to se ponovilo opet oko 3 al puno krace trajalo.opet jutros u 7 al je brzo prihvati flasicu i popio mlijeka.al mene dusa boli,od juce samo placem.osjecam se kao da uzimam nesto najdraze.jesul ovo dovolji razlozi za prekid,hocul pogrijesit.
mlijeko mi puno nadolazi i vec me pocinje bolit,sta da radim?
koja flassica ima veci otvor na dudi,on najvise voli Nuk,siroka duda,cuca 2 al jakooo sporo pije mlijeko iz nje,za 10 minuta popije 10ml

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28103
30.7.2011 9:33:46   
tekja
jutro...

bebacha draga, polako, bez suza i tuge, znam da ti je tesko, ali za tebe je sada tako najbolje, a A. ce za par dana zaboraviti da je i dojio...ja se nesto ne razumijem u flasice i cuce, ali vidi ima li nuk veci od 2...to bas presporo ide...pobrini se sad za svoje grudi, nemoj da fasujes upalu...izdajaj se pomalo, tek toliko da olaksas pritisak, a ako imas bas mnogo mlijeka mozda ne bi bilo lose da i popijes nesto za zaustavljanje laktacije...sretno dragauser posted image

V. evo gleda crtic, sinoc sam ga dizala da piski, jer se izgleda prehladiouser posted image ...kad hoce da piski uhvati se za pisu i govori aj, aj...kad ga pitam boli li, kaze boliuser posted image  , urin mu je taman, ima jak miris, skuhala sam mu brusnicu i dajem, sta bih jos moglauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 28104
30.7.2011 10:52:47   
mama2009
jutro
bebacha ja ti nisam bas adekvatna osoba za savjet oko dojenja i prekida, mi smo dojili samo 30 dana i to je bilo slabo
sto se tice flasica nuk imas 2 i to otovore small, meduim, large, ne znam koji je kod tebe otvor, nama je bio dobar medium, na large smo presli kad je imala 16 mjeseci...

mada smo mi hapu davali na chicco flasicu i dudu ..

nuk smo koristitli za caj

sretno svakako

mi smo hvala Bogu super pajkili, taktika da se guza najede fino za veceru je uspijela, ne trazi flasicu do 6:30-7 nikako

evo smrdica gleda tv, mama na rr, tata pravi kafu

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28105
30.7.2011 11:00:52   
Ella_H
Ola kako ste?
Mala bit ce to aBd super sa zubicima
nesekiraj se i ja sam u trudnoci zeznula malo
stvar sa svojim znam sta pricas.
Ja ustala u 3 budim se vazdan nekih stresova.
Sinoc je bila luda i nezaboravna noc iz pogresnih razlogauser posted image .
5 sati sam provela u sobi s djecom uz kenkanja nekakva
ubjedjivanja itd. Danas sam otisla kupiti A. elmo neki krevet mali
i dzidze nebi li mu bilo malkooo interesantnije, a velikom
sam kupila nekakve ko racice male u kavezuuser posted image ko fol
on ce se brinuti o njima prvo im je dao imena
mudzahid i harun, pa smo preimenovali u harun i ammar
Moras reko malo sine blazeuser posted image . Preumorna sam jedva gledam
a budim se takouser posted image  i ovaj antibiotik me unisti user posted image .
Pusica svima odoh slagat vesh malo.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 28106
30.7.2011 12:08:44   
tekja
tajra na svadbi, lady na moretu i odmah zatisjeuser posted image ...
mala, felix, koki, amani, mala od Zenice, apotekarka, bambi, zaho, mostarke, ostale pa gdje steuser posted image  
ella, pomaze li taj antb ista? Uh izgleda da je i kod tebe imunitet los...morat ces to malo popravitiuser posted image
mama, dolazis li na BBuser posted image user posted image user posted image ...jesi izabrala stauser posted image
Moram vas se pohvaliti, usla sam u svoje stare farmerke user posted image user posted image user posted image jest da je nakon haman tri godineuser posted image user posted image user posted image ...al' tjesim se, bolje ikad nego nikaduser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 28107
30.7.2011 12:14:11   
Anoniman
sta je  ovo nidje nikog . Mi smo dobro spavali bili van sunce upeklo milina user posted image dosli jeli sad se igra .
Tekja, mala , bebacha, bambi,hanady, mala1994, amani,megi, marinci, mama2009 i ostae user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 28108
30.7.2011 12:37:27   
Anoniman
Poz i od nas user posted image

Bebacha bas mi je zao sto te sve safatalo, ali moras raga malo poceti misliti i na sebe i svoje zdravlje. Ljubimo teuser posted image

Moja cura uziva sa bakom, ma nema dijete mire, po cijeli dan su vani, a ja se bacila na ciscenje i slaganje ormara. Meni na oko ono sa "j" ne znam kako se zove iskocilo, nije veliko, ali mi speeeta i nervira me.
Danas u sest idem na kontrolu, poslednju kod moje dr i da se dogovorim sa njom o prelasku kod Murtezica, bas mi nesto krivo sto ode na odmor user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28109
30.7.2011 12:56:57   
koka i po
od jutros haman sve nesto hafifno...
mi zaspli jutros u tri,,,S povracao citavu noc....tek se smirio kad sam mu dala kasiku reglana
dan mi je katastrofa...umorna,nista ne mogu da stginem na vrijeme.
slag na tortu je bio kad se S.ukakio u gace i sve raznjeo po tepihu.
ja ga stavila na tutu i zabavila se tepihom a on ustao i sjeo na kauc user posted image .a kakica kasasta,mozda bude i proliv poslije ko zna.evo sad zavrsila.
ima cetiri dana upiski se u gace na spavanju preko dana...a nije nikad do sad i i dalje trazi tut kad se vec upiski.na pocetku je trpio i cekao a sad ko da je prebacio kakvu sklopku u glavi...nece pa nece.
ima li ko kakav pametan savjet?

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28110
30.7.2011 13:46:40   
koka i po

IZVORNA PORUKA: koka i po

od jutros haman sve nesto hafifno...
mi zaspli jutros u tri,,,S povracao citavu noc....tek se smirio kad sam mu dala kasiku reglana
dan mi je katastrofa...umorna,nista ne mogu da stginem na vrijeme.
slag na tortu je bio kad se S.ukakio u gace i sve raznjeo po tepihu.
ja ga stavila na tutu i zabavila se tepihom a on ustao i sjeo na kauc user posted image .a kakica kasasta,mozda bude i proliv poslije ko zna.evo sad zavrsila.
ima cetiri dana upiski se u gace na spavanju preko dana...a nije nikad do sad i i dalje trazi tut kad se vec upiski.na pocetku je trpio i cekao a sad ko da je prebacio kakvu sklopku u glavi...nece pa nece.
ima li ko kakav pametan savjet?
[/quo
te]

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 28111
30.7.2011 13:52:41   
Anoniman
Koko savjeta nemam, ali jedan poseban user posted image user posted image za tebe ako ti ista znaci. Ljubi S od nas dvoje, troje user posted image

Neposredna veza do poruke: 28112
30.7.2011 13:56:35   
koka i po
user posted image ...znaci i to puno.
kod mene je vazda kurta sjasi murta uzjasi user posted image i sad bi moja tajra rekla ma boli te uvo za sve...al nije bas tako
cuvaj sebe i anuskuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28113
30.7.2011 13:59:14   
bebacha
koko moja Ajla ne nosi pelene vec godinu i po,evo 7 noci mi se upiski u gaceuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28114
30.7.2011 14:00:06   
Anoniman
koko neznam ni ja nista ti rec pametno ...... al nadam se da ce abd sve brzo biti iza tebe user posted image user posted image user posted image pusa vam

Neposredna veza do poruke: 28115
30.7.2011 14:00:06   
koka i po
znaci nismo jedini...uh...bas sam pospana

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 28116
30.7.2011 14:00:57   
dafri
dan,
napokon sunce pa sam baš sretna,cura spava kada se probudi odosmo roštiljati
još ovu sedmicu radim i godišnjiuser posted image user posted image
bebacha ,vjerujem da ti je teško ali on će se brzo naviknuti na flašicu,što se tiče rupica na flašici čini mi se da je 4 preko godine,kao što neko reče ima uža,šira pa se raspitaj kad budeš kupovala

tekja user posted image user posted image za kg a za urin ne znam šta da ti kažem, ako bude potrajalo odnesi na analizu,bar ti je to sada lako jer piški u tutu pa ne moraš hvatati
koko šta reći nego proći će,samo strpljivo ,hajd ti njih znaj što nešto rade

ostale user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 28117
30.7.2011 14:23:43   
Apotekarka
Dan...
Ja sam tu,neradna subota,dok sam malo s Antoniom prosetala,malo pospremila pola dana proleti....
Trebali smo danas na jednu svadbu ali nismo....
Ja evo rucak ubacila u rernu ,Antonio mi spava....
JOj toliko su mu se po licu virusne bradavice raznijele ima ih 20-ak ne znam sta da radim...doktorica veli nicim mazati a jedina opcija je uklanjanje azotom,ne znam sta da radimo...user posted image user posted image user posted image bas me brinu...
Koko moj jos nikad nista u tutu nije obavio,ako te tjesi gori smo od vas
Bebacha da vi u kuci nemate kakvu bakteriju stalno se mucite s tim grlom,mozda ne bi bilo lose da svi briseve uradite i uzmete sta za imunitet,ja kako sam imunkoglukan popila i Antonio druga osoba sto e tice grla i upala....
jelena t kako Anuska brojite li dane....
tekja daji mu brusnicu pa vidjet ces..odnesi urin,mozda je prehlada
Ostale da nwe nabrajam pusetinaaaaa

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 28118
30.7.2011 14:35:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

jutro...

bebacha draga, polako, bez suza i tuge, znam da ti je tesko, ali za tebe je sada tako najbolje, a A. ce za par dana zaboraviti da je i dojio...ja se nesto ne razumijem u flasice i cuce, ali vidi ima li nuk veci od 2...to bas presporo ide...pobrini se sad za svoje grudi, nemoj da fasujes upalu...izdajaj se pomalo, tek toliko da olaksas pritisak, a ako imas bas mnogo mlijeka mozda ne bi bilo lose da i popijes nesto za zaustavljanje laktacije...sretno dragauser posted image

V. evo gleda crtic, sinoc sam ga dizala da piski, jer se izgleda prehladiouser posted image ...kad hoce da piski uhvati se za pisu i govori aj, aj...kad ga pitam boli li, kaze boliuser posted image  , urin mu je taman, ima jak miris, skuhala sam mu brusnicu i dajem, sta bih jos moglauser posted image
tekja , odnesi urin na analizu lako ti je ulovi pisu ako se dole drzi hvata znaci da ga bas muci dok piski ...
I daji brusnice ako hoce i ja sam A. davala ovu u plodovima bas za djecu pise na njoj bas za djecu namjenjena ....
user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 28119
30.7.2011 15:00:45   
tekja
hvala cure....naravno odnijeti cu..al' eto tek u ponedjeljak...a dajem mu brusnicu, valjda bar malo pomogne..on nema temp. i osim sinoc, kad se hvatao za pisu, nije vise...danas uredno piski, ne zali se...ipak je pampers bio dobra toplotna izolacija, ovaj pad temperature je kriv za sveuser posted image

koko, uh grozna noc...jadni Suser posted image ....danas dijeta, pa polako...bice boljeuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28120
30.7.2011 15:14:01   
Anoniman
neznam sta da ti kazem tekja user posted image mene moji "ukucani" sem muza jako nerviraju stim sto ga ne ucim na tutu , bla bla ...... dosadni majkemi moje a bezbroj puta sam rekla NISAM spremna JA  pa ni djete neka ga jos nece nidje zaksani ako sad ne ide na tutu valjda ja  znam kad cu i sta .....
Kao sta cu zimi radi nego ga uci na tutuuser posted image reko nista necu raditi gleda cu kroz prozor kako snijeg pada user posted image user posted image user posted image eto sta cu onda me hhuja uzme reko necu ja njega na tutu dok ne bude imao 4 god (lazem uz corluk a nemogu me istuc )user posted image user posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 28121
30.7.2011 15:33:43   
ivanasa
i mi polako ucimo na tutu..doduse dok nisam ovoliko dosadna bila i htio je mirno sjediti na njoj al sad nece,majmuna izigravam da bar malo miran bude..kad bude spreman ici ce..ne smijem ga siliti onda ce bas averziju dobiti...ja cekam da se probudi da idemo malo vani uhvatiti kofol ovo malo sunca sto ima,al dobro je kako je juce bilo danas je fenomenalno...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28122
30.7.2011 15:58:18   
Malenaoduvijek
dobar dan

jedno mahanje od nas za sve bolesne bebe i mame, ne dajte se...

tekja duso mozes mu kombinovati razne cajeve, majcinu dusicu, nanu, ako hoce limunade daj mu da malo popije  ali brusnica je za djecu najbolja.
a urin u pon odmah na analizu, neka vide ima li sta pa ako bude potrebe da radite Uk dace vam.

jelo to se zove jacmir i ima ga i moj IGor, hB manje kako je dobio terapiju skoro mu proslo ali je bas bio veliki....

ella, koko, apotekarko veliki user posted image user posted image i ostale naravno

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 28123
30.7.2011 16:19:01   
bebacha
mala ako procitas ovo molim te javi mi se facebook.il apotekarka

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 28124
30.7.2011 16:19:18   
Anoniman
MALA1994 evo nam ba sunca user posted image user posted image user posted image user posted image al od poned.kazu javlja +30 opet et da znas jos danas i sutra moguci pljuskova .......
Jel ti drago user posted image user posted image user posted image meni jest jedino zbog djeta sto se mene tice nije ....
Kako su djeca user posted image imal sta novoga kod vas .user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 28125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1123 1124 [1125] 1126 1127   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1123 1124 [1125] 1126 1127   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *