|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1118 1119 [1120] 1121 1122   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.7.2011 14:07:17   
Malenaoduvijek
jelo bravo za momka user posted image user posted image

noa pa gdje si ti user posted image user posted image

tajra pa sta je jela dusa mila, ljubi curu malu user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 27976
28.7.2011 14:08:54   
Anoniman
Tajra nadam se da je maloj princezici to do prevelike kolicine hrane i tecnosti. Ljubimo je nas dvoje, trojeuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 27977
28.7.2011 14:09:16   
koka i po

IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: tajra

Jela uobicajeno, tj. dva obilna obroka (jaje i tikvenica i salata), ali je popila bas mnogo razlicite tecnostiuser posted image

Nadam se da je ovo bilo samo zato sto sam se pohvalila da nemam prljavog vesauser posted image user posted image user posted image  i da ce me ZDRAVA djeca pustiti da kumujem ovih danauser posted image

ma bit ce to ako Bogda ok, ima li temp

ma smuckalo joj se u stomaku sve garant.....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 27978
28.7.2011 14:13:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

jelo bravo za momka user posted image user posted image

noa pa gdje si ti user posted image user posted image

tajra pa sta je jela dusa mila, ljubi curu malu user posted image user posted image

evo me malo kuci svojoj doslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tajra znaci do novembra da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 27979
28.7.2011 14:19:39   
koka i po
pada kisa...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27980
28.7.2011 14:26:01   
R&T@
Opet je zaspala...

I ja se nadam da je samo pretjeralauser posted image

Necu kisuuser posted image
Noa, odreci ce te se tm i to preko RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jelo, bas mi se svidja ovo tvoje"dvoje, troje"user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 27981
28.7.2011 14:35:24   
mala86
pozzic user posted image

tajra i ja mislim da joj se sve smuckalo u stomaku,pa kad se smirila izletilo vani,mozda je i bolje,vjerovatno ju je mucilo

jelo-datum ti je user posted image user posted image (mada je meni tad registracija user posted image ) al imam rodjaka koji je rodjen na taj dan user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27982
28.7.2011 14:58:54   
R&T@
mala86user posted image

Moja kolegica je rodila sebi najljepsi poklon za rodjendan, bas 12. augusta...

I divne su objeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 27983
28.7.2011 15:22:07   
bebacha
samo da pozdravim raju.
ja bolesna,temperatura me dere,ide do 39 a malo teze spada,glava me razvaljuje.malo grlo boli.sreca u nesreci je sto je i muz juce bio lose,isto ovakvo,i danas je kod kuce,al je malo bolji,bar nema temp pa se brine oko djece

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27984
28.7.2011 15:32:20   
R&T@
Uh, bebachauser posted image

Cuvaj se, zeno... ti si im najvaznija...

user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27985
28.7.2011 16:09:03   
tekja
drage moje, cao...moja kuca je ovih dana kao zeljeznicka stanica..dolazeuser posted image , odlazeuser posted image ...V. je tako sretan kada je guzva, a mala od brata je izjavila: Joj kako bih ja voljela da smo uvijek ovako svi zajedno i da zajedno jedemo, spavamo i igramo seuser posted image user posted image  (ovo je mozda jedina pozitivna stvar zivota u zajednici: kad je bal - djeca uzivaju...mama mi nedostaje vec...uh kad ce Bajramuser posted image user posted image user posted image ...i da, dobila sam najljepsi kompliment ikada...A. mi je rekla: Tetka, ti si najsmjesnija tetka na svijetu, s tobom se samo smijemuser posted image user posted image user posted image

Tajra je l' ustala R. kako je sada?
Mala, bili ste mi preko puta zgrade, a niste se javiliuser posted image ...drugi put od dr. pravac meni na kafuuser posted image
Bebacha, mila, nadam se da ces se brzo oporaviti...dobro je da ti je muzic tuuser posted image

Bambi, bas sam se bila nasekirala, a necu mami da kazem nista, znas kakve su mame, pomislila bi da mi je nesto poremetila, pa bi se jos i ona rastuzila, a ja jedva docekala da mi dodjeuser posted image ...

Jelena, meni su lavovi najdraziuser posted image ...oni su mi bili najbolji prijatelji kroz zivot, a lavica je i tetkina princezauser posted image ...
Koki, Amani, Mala86, mama2009, Lady, nedostajale ste mi sve ovih dana user posted image ...hajmo kafu, hajmo kafuuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27986
28.7.2011 16:10:59   
marinčii
pozz ženice,mi opet bili nekoliko dana na selu zato se nismo javljali,
tajra hvala na pitanju,momak je dobro kako je ovo malo zahladilo bolje i jedeuser posted image ,ljubi svoje curice i nadam se da se to povraćanje neće ponavljatiuser posted image
bebacha brzo ozdravljenjeuser posted image user posted image
teacher drži se mila,nadam se da će te mučnine brzo prestatiuser posted image user posted image
amani nadam se da će tetka biti boljeuser posted image
puse svima

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27987
28.7.2011 16:16:59   
R&T@
Najsmjesnija tetko, organizuj nam kaficuuser posted image
Mi nesto zakazaleuser posted image

R. je ustala, izgleda dobro...
dala sam joj zvaku da "pobijedimo" onaj miris povracanja...

Kaze za krevet: Tu sam ja fuj kasljala...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 27988
28.7.2011 17:06:38   
tekja
hocu...meni je organizacija najjaca stranauser posted image user posted image user posted image ...nego Ramazan nam se blizi, voljela bih da se okupimo jednom prije...a BB tek onu tamo subotu...posto je lose vrijeme, hocemo li sutra u Importane, vrijeme 11h, mozemo djecu u igraonicu, tu ispred nam je caffe...jedino ne znam primaju li djecu ispod 3 god bez nadzora roditeljauser posted image ...ako ne, mozemo im zauzet i stol, pa nek' sjede skupa i crtaju, pisu, ponesemo lego i sl.user posted image ...

Marincii, najbolje je na seluuser posted image ...drago mi je da M. fino papa...mogu misliti i ti si odmah k'o leptiricuser posted image

Teacher, duso, ja tebe zaboravilauser posted image ...mislim nisam te zaboravila, nego te ne spomenuh...glavu gore, kad su losi dani, misli sutra ce biti bolje, onda sutra skupljaj snagu za iducu borbu sa mucninama...jos malo, pa eto onih divnih mjeseci kad ce samo da uzivas i koprcas seuser posted image user posted image  user posted image sto bi rekla vesela...mozda je sad i vrijeme da L. polako uci kako i drugi mogu da brinu o njoj..objasnjavaj joj, pricaj, ona je prava pametnica...shvatit ce brzo...sretnooooooouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27989
28.7.2011 17:35:34   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 27990
28.7.2011 17:38:21   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tekja

hocemo li sutra u Importane, vrijeme 11h, mozemo djecu u igraonicu, tu ispred nam je caffe...jedino ne znam primaju li djecu ispod 3 god bez nadzora roditeljauser posted image ...ako ne, mozemo im zauzet i stol, pa nek' sjede skupa i crtaju, pisu, ponesemo lego i sl.user posted image ...

Ma jasta....kafa kad mene nema.... user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 27991
28.7.2011 18:05:53   
*pcelica*
Veliki pozdrav za sve redom, ja upadam k'o padobranac user posted image user posted image Mi se jutros vratili sa mora da sam znala kako ce mi biti ne bih ni isla. Atiji nicu trojke i to obje gornje Ona je katastrofa. Samo place i ne odvaja se od mene. Sjedeci sam spavala drzeci nju u narucju da bi dama mogla spavati. Nikome nije htijela cak ni mm, odmah pocne plakati i govori nemoj je mama ce. Rezultat mog odmora je nepodnosljiva bol u kicmi. Ne mogu ni da sjedim ni da stojim user posted image user posted image Veliki user posted image user posted image za sve da sad ne nabrajam

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27992
28.7.2011 18:07:26   
Ella_H
user posted image Poz drage moje i bebare.
Ev i mene malo. Jucer sam se navozala
a i bome i nahodalauser posted image . Od zubara do pedijatra
pa opet ja mjenjala doktoricu pa kod nekakve drugeuser posted image
helem super sam vam objasnila hehe.
Uglavnom A. je ponovo na antibiotikuuser posted image , ja sam takodjer
upala jaka grla i sinusa djaba sam zderala bjeli luk izgleda.
Mala neznam kako to hoda u BIH ali ovdje svako 6 mjeseci
djeca od godinu na dalje idu na ciscenje  i mazanje zubica
florom. Kad je zubic pokvaren oni popravljaju. H. moj je
jucer bas jedan popravio ne uspavaju nego onako malo
osamute i inekcija. H. je bio hrabar i sve ga
sestre vole mora da je zbog okica hehe. Isto ima
druga zastitna tecnost nije flor i to pomaze zubima
da se nekvare neznam ime zaboravila sam.
A. je samo imao pregled i ciscenje i
fini su mu zubici. Nisam sigurna kako se radi sa manjom
bas djecom raspitaj se. Bili su i kod H. odlicni zubici, ali nocenje kod majke
slatkisi i gluposti i odma 3 pokvarena zubica.
Ja sam imala lose zube od malena i stvarno se trudim
oko njihovih zubica. Moj savjet je svim mama da paze
zubice malecke cim primjetite nesto pravac zubar.
Pusa svima i zagrljaj veliki.user posted image user posted image
Tajra razumijemo se nas dvije mamitis je touser posted image .
Bambi et napisala sam kako smo bit ce bolje InshAllah.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27993
28.7.2011 19:51:19   
teacher75
evo me na brzinu, danas prelezala citav dan, konstantno muka, povratila nekoliko puta, slabo jela, sve mi se gadiuser posted image lana vec sad zaspala. sinoc sam zaspala u 21.30 iscrpljena, ne pamtim kad sam ranije. bila juce popodne malo u setnji, jedva. dosla mi dobra prijateljica iz njemacke i bas mi zao sto sam sad ovakva i ne mogu hodati s njom, sutra navecer izlaze, a ja ne mogu, nisam nizasta. a sff ludnica u gradu, juce vrvi grad, bar sam malo osjetila atmosferu. sutra cu s lanom kod mame odmah ujutro pa nek se malo igraju s njom (i tetka i rodica) a ja cu da odmaramuser posted image nadam se da ce me ovo uskoro popustiti. danas sam za citav dan pojela samo nekoliko krekera, 2 kriske hljeba sa mladim sirom, 1 cijedjeni sok od narandze, 1 kiselu i cokoladno mlijeko, i to jedvauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 27994
28.7.2011 19:57:54   
salmy
Pozdravljamo rajuuser posted image user posted image
Mi danas cjeli dan setali,bili na sisanju(momak je revouser posted image user posted image ) nema veze sto ga je dajđa siso.Odlucili smo ga sisati kod kuce jer izgleda atmosfera iz salona ga dodatno uznemirujeuser posted image  
Setali smo sa tetkom i uzivali user posted image Jos da kazem da se mojuser posted image  toliko boji tramvaja da smo u povrtaku morali taksijemuser posted image user posted image  Preplako je cjelu voznju tramvajem(doduse to mu je prvi put)
Eto dan nam je bio uzbudljiv
Dok pofatam sta ste pisale ode voz
Tiki zao mi je sto te mucnine zezajuuser posted image  proci ce znas i sama......
Saljemo ti user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 27995
28.7.2011 20:52:02   
dafri
samo da vas brzinski pozdravim,
tajra nadam se da je cura dobro,
bebacha čuvaj se,
jelena,kod tebe usitnilouser posted image
teacher user posted image
pčelice baš mi je žao što se tako potrefilo sa zubićima
Bambi ma ova kiša nam sve pokvari,trebaće bar sedam dana sunca pa da opet krene kupanje ali nedamo se mi,juče smo išli kraj vode roštiljati
ostaleuser posted image
cura spava a ja odoh u grad

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 27996
28.7.2011 21:00:23   
ivanasa
pozdrav zenice,
samo da vam mahnem..danas je vrijeme toliko tesko katastrofa!!! jedva sam se nekako natjerala nesto po kuci da uradim..dijete spava,ja sjedim sa pletenicama na glavi nebil se ova moja metla od kose malo uvila i eto..citam sta se sve kod vas desava a bome desava se svasta nesto...
jelenauser posted image user posted image user posted image superiska jos malo i mali lavic nam dolazi jupiiiiiuser posted image user posted image
teacher tebi nikako da cestitam...bas mi je bilo drago kad sam proctala vjeruj danima sam pratila koju vjest ces javiti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ostalim bebicama i mamama veeeeeeeelikiiiii  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 27997
28.7.2011 21:06:32   
R&T@
Da mi je jednom ovu moju R. okupati, a da ja ne budem mokrauser posted image user posted image user posted image

Sve ce ona sama, a nece nistauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kasnije objasnjava lutki kako treba podici glavu kad se pere kosauser posted image user posted image user posted image , a ona sama to ne bi uradila da se majmun pojavi na vrhu tus kabineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 27998
28.7.2011 21:17:22   
Ella_H
Tajra i kod mene ja vazda
mokra hodam po kuci, mozda sam
zato stalno bolesnauser posted image .
Veceras idem u karanten u djeciju sobicu
ucit cemo se civilizovano spavati u sobiuser posted image ,
pa dokle stignemo nadam se da nece
biti previse vristanjauser posted image .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27999
28.7.2011 21:24:13   
Lady26
Jesam se "prepala" hebem mu...
Same ja i Lana i stavila je u krevet prije pola h...tisina, ja za racunarom i sad cujem kao da neko prica i smije se...
Pridjem vratima Lana se smije, al bas ono pravo....udjem, ona se vrti po krevetu, usuti pa se nasmije opet al bas od srca...isto kao da je neko nasmijava eto tako je to izgledalo...user posted image
Ja inace strasljiva po prirodi ukocila sam se...user posted image user posted image user posted image
Ostavila sam je opet, ne cujem nista...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 28000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1118 1119 [1120] 1121 1122   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1118 1119 [1120] 1121 1122   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *