Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tajra i ja mislim da joj se sve smuckalo u stomaku,pa kad se smirila izletilo vani,mozda je i bolje,vjerovatno ju je mucilo
jelo-datum ti je (mada je meni tad registracija ) al imam rodjaka koji je rodjen na taj dan
samo da pozdravim raju. ja bolesna,temperatura me dere,ide do 39 a malo teze spada,glava me razvaljuje.malo grlo boli.sreca u nesreci je sto je i muz juce bio lose,isto ovakvo,i danas je kod kuce,al je malo bolji,bar nema temp pa se brine oko djece
drage moje, cao...moja kuca je ovih dana kao zeljeznicka stanica..dolaze , odlaze ...V. je tako sretan kada je guzva, a mala od brata je izjavila: Joj kako bih ja voljela da smo uvijek ovako svi zajedno i da zajedno jedemo, spavamo i igramo se (ovo je mozda jedina pozitivna stvar zivota u zajednici: kad je bal - djeca uzivaju...mama mi nedostaje vec...uh kad ce Bajram ...i da, dobila sam najljepsi kompliment ikada...A. mi je rekla: Tetka, ti si najsmjesnija tetka na svijetu, s tobom se samo smijem
Tajra je l' ustala R. kako je sada? Mala, bili ste mi preko puta zgrade, a niste se javili ...drugi put od dr. pravac meni na kafu Bebacha, mila, nadam se da ces se brzo oporaviti...dobro je da ti je muzic tu
Bambi, bas sam se bila nasekirala, a necu mami da kazem nista, znas kakve su mame, pomislila bi da mi je nesto poremetila, pa bi se jos i ona rastuzila, a ja jedva docekala da mi dodje ...
Jelena, meni su lavovi najdrazi ...oni su mi bili najbolji prijatelji kroz zivot, a lavica je i tetkina princeza ... Koki, Amani, Mala86, mama2009, Lady, nedostajale ste mi sve ovih dana ...hajmo kafu, hajmo kafu
pozz ženice,mi opet bili nekoliko dana na selu zato se nismo javljali, tajra hvala na pitanju,momak je dobro kako je ovo malo zahladilo bolje i jede ,ljubi svoje curice i nadam se da se to povraćanje neće ponavljati bebacha brzo ozdravljenje teacher drži se mila,nadam se da će te mučnine brzo prestati amani nadam se da će tetka biti bolje puse svima
hocu...meni je organizacija najjaca strana ...nego Ramazan nam se blizi, voljela bih da se okupimo jednom prije...a BB tek onu tamo subotu...posto je lose vrijeme, hocemo li sutra u Importane, vrijeme 11h, mozemo djecu u igraonicu, tu ispred nam je caffe...jedino ne znam primaju li djecu ispod 3 god bez nadzora roditelja ...ako ne, mozemo im zauzet i stol, pa nek' sjede skupa i crtaju, pisu, ponesemo lego i sl. ...
Marincii, najbolje je na selu ...drago mi je da M. fino papa...mogu misliti i ti si odmah k'o leptiric
Teacher, duso, ja tebe zaboravila ...mislim nisam te zaboravila, nego te ne spomenuh...glavu gore, kad su losi dani, misli sutra ce biti bolje, onda sutra skupljaj snagu za iducu borbu sa mucninama...jos malo, pa eto onih divnih mjeseci kad ce samo da uzivas i koprcas se sto bi rekla vesela...mozda je sad i vrijeme da L. polako uci kako i drugi mogu da brinu o njoj..objasnjavaj joj, pricaj, ona je prava pametnica...shvatit ce brzo...sretnooooooo
hocemo li sutra u Importane, vrijeme 11h, mozemo djecu u igraonicu, tu ispred nam je caffe...jedino ne znam primaju li djecu ispod 3 god bez nadzora roditelja ...ako ne, mozemo im zauzet i stol, pa nek' sjede skupa i crtaju, pisu, ponesemo lego i sl. ...
Veliki pozdrav za sve redom, ja upadam k'o padobranac Mi se jutros vratili sa mora da sam znala kako ce mi biti ne bih ni isla. Atiji nicu trojke i to obje gornje Ona je katastrofa. Samo place i ne odvaja se od mene. Sjedeci sam spavala drzeci nju u narucju da bi dama mogla spavati. Nikome nije htijela cak ni mm, odmah pocne plakati i govori nemoj je mama ce. Rezultat mog odmora je nepodnosljiva bol u kicmi. Ne mogu ni da sjedim ni da stojim Veliki za sve da sad ne nabrajam
Poz drage moje i bebare. Ev i mene malo. Jucer sam se navozala a i bome i nahodala . Od zubara do pedijatra pa opet ja mjenjala doktoricu pa kod nekakve druge helem super sam vam objasnila hehe. Uglavnom A. je ponovo na antibiotiku , ja sam takodjer upala jaka grla i sinusa djaba sam zderala bjeli luk izgleda. Mala neznam kako to hoda u BIH ali ovdje svako 6 mjeseci djeca od godinu na dalje idu na ciscenje i mazanje zubica florom. Kad je zubic pokvaren oni popravljaju. H. moj je jucer bas jedan popravio ne uspavaju nego onako malo osamute i inekcija. H. je bio hrabar i sve ga sestre vole mora da je zbog okica hehe. Isto ima druga zastitna tecnost nije flor i to pomaze zubima da se nekvare neznam ime zaboravila sam. A. je samo imao pregled i ciscenje i fini su mu zubici. Nisam sigurna kako se radi sa manjom bas djecom raspitaj se. Bili su i kod H. odlicni zubici, ali nocenje kod majke slatkisi i gluposti i odma 3 pokvarena zubica. Ja sam imala lose zube od malena i stvarno se trudim oko njihovih zubica. Moj savjet je svim mama da paze zubice malecke cim primjetite nesto pravac zubar. Pusa svima i zagrljaj veliki. Tajra razumijemo se nas dvije mamitis je to . Bambi et napisala sam kako smo bit ce bolje InshAllah.
evo me na brzinu, danas prelezala citav dan, konstantno muka, povratila nekoliko puta, slabo jela, sve mi se gadi lana vec sad zaspala. sinoc sam zaspala u 21.30 iscrpljena, ne pamtim kad sam ranije. bila juce popodne malo u setnji, jedva. dosla mi dobra prijateljica iz njemacke i bas mi zao sto sam sad ovakva i ne mogu hodati s njom, sutra navecer izlaze, a ja ne mogu, nisam nizasta. a sff ludnica u gradu, juce vrvi grad, bar sam malo osjetila atmosferu. sutra cu s lanom kod mame odmah ujutro pa nek se malo igraju s njom (i tetka i rodica) a ja cu da odmaram nadam se da ce me ovo uskoro popustiti. danas sam za citav dan pojela samo nekoliko krekera, 2 kriske hljeba sa mladim sirom, 1 cijedjeni sok od narandze, 1 kiselu i cokoladno mlijeko, i to jedva
Pozdravljamo raju Mi danas cjeli dan setali,bili na sisanju(momak je revo ) nema veze sto ga je dajđa siso.Odlucili smo ga sisati kod kuce jer izgleda atmosfera iz salona ga dodatno uznemiruje Setali smo sa tetkom i uzivali Jos da kazem da se moj toliko boji tramvaja da smo u povrtaku morali taksijem Preplako je cjelu voznju tramvajem(doduse to mu je prvi put) Eto dan nam je bio uzbudljiv Dok pofatam sta ste pisale ode voz Tiki zao mi je sto te mucnine zezaju proci ce znas i sama...... Saljemo ti
samo da vas brzinski pozdravim, tajra nadam se da je cura dobro, bebacha čuvaj se, jelena,kod tebe usitnilo teacher pčelice baš mi je žao što se tako potrefilo sa zubićima Bambi ma ova kiša nam sve pokvari,trebaće bar sedam dana sunca pa da opet krene kupanje ali nedamo se mi,juče smo išli kraj vode roštiljati ostale cura spava a ja odoh u grad
pozdrav zenice, samo da vam mahnem..danas je vrijeme toliko tesko katastrofa!!! jedva sam se nekako natjerala nesto po kuci da uradim..dijete spava,ja sjedim sa pletenicama na glavi nebil se ova moja metla od kose malo uvila i eto..citam sta se sve kod vas desava a bome desava se svasta nesto... jelena superiska jos malo i mali lavic nam dolazi jupiiiii teacher tebi nikako da cestitam...bas mi je bilo drago kad sam proctala vjeruj danima sam pratila koju vjest ces javiti...
Tajra i kod mene ja vazda mokra hodam po kuci, mozda sam zato stalno bolesna . Veceras idem u karanten u djeciju sobicu ucit cemo se civilizovano spavati u sobi , pa dokle stignemo nadam se da nece biti previse vristanja .
Jesam se "prepala" hebem mu... Same ja i Lana i stavila je u krevet prije pola h...tisina, ja za racunarom i sad cujem kao da neko prica i smije se... Pridjem vratima Lana se smije, al bas ono pravo....udjem, ona se vrti po krevetu, usuti pa se nasmije opet al bas od srca...isto kao da je neko nasmijava eto tako je to izgledalo... Ja inace strasljiva po prirodi ukocila sam se... Ostavila sam je opet, ne cujem nista...