|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1113 1114 [1115] 1116 1117   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.7.2011 22:56:42   
teacher75
marijanna, i ja sam sa lanom povracala stalnjo 5 mjeseci ali mi je ova trudnoca pocela malo manje, ulgavnom sam pola dana bar bila ok, al ovo danas je isto kao to sa lanom, nedajboze da ovako nastavi, ja necu biti u stanju brinuti niocemuuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27851
26.7.2011 22:58:00   
teacher75
odoh probati zaspati mada mislim da cu se stalno buditi da povracam-vec poznat scenarij iz prosle trudnoceuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 27852
26.7.2011 22:59:11   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: teacher75

da me lana popusti, da se zabavi sa mm ili sa sveki ili s bilo cim malo, ne mogu da mi stalno vice mama mama i da me vuce da ustanemuser posted image

polako vratice se sada na staro, a jeli uzimas ista od onoga, reglan dali pijes i jesi probala ista drugo.pokusaj malo da se psihicki dignes jer si od pocetka u grcu i mislis samo na to kako ce ti biti muka i kako ces povracati.
ne kritikujem te, samo mi te zao jer si lose...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 27853
26.7.2011 23:00:30   
teacher75
nisam probala reglan ali jesam i bademe i donat i sve ostalo, odmah dobijem nagon za povracanjem, ne mogu uzeti reglan bez recepta a ne znam kako i kada cu se nakaniti ici kod druser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27854
26.7.2011 23:00:42   
Anoniman
prije svega nemoj razmisljati negativno,misli kako ce mucnine proci , puno znaci psiha.. a i da ne prodju pa polako,pokusaj naci nesto sto ti pomaže,neka hrana npr bademi,kokice ,mineralna voda,meni je pomagala(neces vjerovati) limunada.. 

Neposredna veza do poruke: 27855
26.7.2011 23:02:41   
Anoniman
negativnim razmisljanjem neces nista dobiti,kako neces povratiti kad stalno mislis o tome.. hajd sad misli na nesto ljepo i zaspat ces i sutra ce biti boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27856
26.7.2011 23:02:50   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: zaha

IZVORNA PORUKA: MALA1994

e Boze, moj Luka do 13 mj. nije imao ni jedan zub ali onda kad su krenuli sa 18 mj je imao sve osim 5 kojih jos uvijek nema, ali dvojke su mu nakon jedinica narasle, a Igoru su opet dvojke gornje prve narasle..

stvarno svako dijete je prica za sebe, jedino izgleda svima trojke poslije cetvorki rastu

a Igoru su narasle svi zubici sad mu raste posljednja trojka i onda mu 5-ce fale i imace sve....

hehe,a zamisli Esma prvi zubic dobila u sestom mj.user posted image

kod nje to temeljno polako, a njemu su brzo svi narasli i nista ne valjaju, em sto su sitni a i pio zeljezo kad su rasli pa su se "izlizali".user posted image
a Igor je prvi dobio sa 8 mjeseci i pravo su mu dobri (da se ne ureknu)....

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 27857
26.7.2011 23:03:47   
N_N
Samo da mahnemo i pozdravimo generaciju user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 27858
26.7.2011 23:04:23   
Lady26
Ne mozes se tako prepustiti, pa tek si na pocetku, sta ce biti za mjesec-dva?! Zaboravi to da ce te Lana "popustiti" pa ti si njena mama, i da cetvoronoske hodas moras biti ok za nju, i da je pomazis i nasmijes joj se i poigras s njom....vjeruj da niko nije kao mi, niti nas neko moze zamijeniti...
Sto kaze Marijanna misli malo pozitivnije....trzni se... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27859
26.7.2011 23:04:52   
Lady26

IZVORNA PORUKA: N_N

user posted image user posted image user posted image
Falisssssssss
Hoces dolaziti na bb?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 27860
26.7.2011 23:05:25   
Malenaoduvijek
cuj ne moze bez recepta, mi ga redovno kupujemo bez recepta jer ga mm pije stalno tako da probas u privatnoj apoteci da kupis, nije ni skup.

a jesi probala djumbir, mentol bombone, vic keks slani..

a evo t i marijana fino kaze misli pozitivno user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27861
26.7.2011 23:06:43   
N_N
IZVORNA PORUKA: Lady26

Falisssssssss
Hoces dolaziti na bb?

Hvala ti user posted image
Ne mogu draga user posted image  Ova subota mi je radna, sastali se šestomjesečni obračuni, PDV, obračun plata user posted image  ludnicaaaa! A tako bih rado.....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27862
26.7.2011 23:07:48   
Anoniman

veeeelikiuser posted image kako mi je frajerko B ,jel jos zeza guza mala.. meni Nikola izvodi,kad dodju gosti il kad negdje odemo da mu se ne znam kako kaki on ce trpiti dok ne dodje kuci..kao da se stidi.. dok kaki stalno ponavlja  :"niko me ne vidi,niko niko"user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 27863
26.7.2011 23:07:58   
teacher75

cuj ne moze bez recepta, mi ga redovno kupujemo bez recepta jer ga mm pije stalno tako da probas u privatnoj apoteci da kupis, nije ni skup.

a evo t i marijana fino kaze misli pozitivno user posted image user posted image

jesam sve probala i mislila pozitivno, lijepo mi bilo na moru psihicki se fino osjecala, mada sam i tamo povracala, al ovo danas ne znam sta je odjednomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27864
26.7.2011 23:08:31   
Malenaoduvijek

mahanje i od nas, kako guza user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 27865
26.7.2011 23:09:11   
teacher75

nisam znala da moze bez recepta, jel stvarno pomaze? kakva su vasa iskustva? mene strah uzeti jer mi je u prosloj trudnoci ginic savjetovao da je bolje da ne uzimamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27866
26.7.2011 23:09:14   
Lady26

Falisssssssss
Hoces dolaziti na bb?

Ne mogu draga user posted image  Ova subota mi je radna, sastali se šestomjesečni obračuni, PDV, obračun plata user posted image  ludnicaaaa! A tako bih rado.....

Nije ova, iduca user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 27867
26.7.2011 23:10:45   
N_N
marijana, taman kad pomislim da je sve ok on opet napravi haos user posted image user posted image  Recimo danas je bio cirkus, užasno je plakao.... Više ludim! U vrtiću i kod nane i dede ide puno lakše, kući napravi ceremoniju. Jao Nikola je sladak user posted image  duša mila, sramota ga user posted image  Pronašla sam jako dobar tekst vezan za stolicu i tutu, baš ću ga sada copy-paste na temu o tuti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27868
26.7.2011 23:11:17   
teacher75

Ne mozes se tako prepustiti, pa tek si na pocetku, sta ce biti za mjesec-dva?! Zaboravi to da ce te Lana "popustiti" pa ti si njena mama, i da cetvoronoske hodas moras biti ok za nju, i da je pomazis i nasmijes joj se i poigras s njom....vjeruj da niko nije kao mi, niti nas neko moze zamijeniti...
Sto kaze Marijanna misli malo pozitivnije....trzni se... user posted image user posted image

e vala i ti znas lupnuti, pa naravno da sam tu za nju, ko ce drugi ako necu ja, ja je moram nahraniti i zabaviti, nema ko drugi, al govorim kako se trenutno osjecam i da se brinem sada zbog svog stanja prvenstveno zbog nje, da sam ja sama ne bih toliiko, ja sam u prosloj trudnoci 7 dana bila u bolnici na infuziji, ko ce onda brinut o njoj ako do toga dodje....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27869
26.7.2011 23:13:11   
N_N

Falisssssssss
Hoces dolaziti na bb?

Nije ova, iduca user posted image user posted image user posted image

Ma znam izostavila sam napisati i iduća. Ne znam koliko si (poslovno u toku) PDV se obračunava i predaje do 10-tog u mjesecu.... Inače nam je do 10.8., na poslu, luda kuća.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27870
26.7.2011 23:14:33   
Lady26
Znam, sve znam oko PDV-a user posted image user posted image
Znala sam ostati i do ponoci user posted image al meni je taj posao super, nikad dosadno... user posted image stisni pa pogrijesi user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 27871
26.7.2011 23:18:13   
Anoniman
N_N ajd bas cu procitati tekst,strah me kad se ovako stiska da mu poslije ne bude tvrda stolica i onda bi mu to bila trauma,ma medo jedan mali,zamisli stidi se user posted image

Neposredna veza do poruke: 27872
26.7.2011 23:18:15   
Malenaoduvijek

e vala i ti znas lupnuti, pa naravno da sam tu za nju, ko ce drugi ako necu ja, ja je moram nahraniti i zabaviti, nema ko drugi, al govorim kako se trenutno osjecam i da se brinem sada zbog svog stanja prvenstveno zbog nje, da sam ja sama ne bih toliiko, ja sam u prosloj trudnoci 7 dana bila u bolnici na infuziji, ko ce onda brinut o njoj ako do toga dodje....

teacher
vidis kako negativno mislis, jbt

izvini ali moram ti ovo reci.
meni se prvo dijete rodilo i zavrsilo na pedijatriji nakon 72 sata i bio punih 20 dana gore, vjezbe radio do svoje pune dvije godine..
i
sta sam ja trebala reci, ne ja necu vise djece znas sta cu ja ako mi drugo dijete bude isto tako
prva trudnoca mi je bila rizicna radila sam do kraja iako sam se morala cuvati, ali sa Igorom sam bila pozitivna i nijednog trenutka nisam mislila negativno.

stvarno prestani da iscrtavas sebi neka horor desavanja i misli pozitivno i radi sebe i LANE i bebe koji nosis....

ti se sada ljuti ali ja sam ti morala reci.

Neposredna veza do poruke: 27873
26.7.2011 23:19:25   
N_N

Znam, sve znam oko PDV-a user posted image user posted image
Znala sam ostati i do ponoci user posted image al meni je taj posao super, nikad dosadno... user posted image stisni pa pogrijesi user posted image user posted image

Eh onda ti nemam šta dalje objašnjavati user posted image  A tek polugodišnji i godišnji obračuni user posted image  plate, plaćanje isl. i sve to za xy firmi user posted image  

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27874
26.7.2011 23:20:10   
Lady26

Lupnuti?!
Pa ti si tako napisala, ja znam sta sam procitala i to komentarisem....ali ocigledno je najbolje ne komentarisati! Samo citam sta pises...Ja svoju hranim i zabavljam jer tako zelim, a ima i tatu koji moze sve to....

< Poruku je uredio Lady26 -- 26.7.2011 23:21:19 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 27875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1113 1114 [1115] 1116 1117   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1113 1114 [1115] 1116 1117   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *