Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tajra , pozdrav i tebi . Nego i kod nas teke ko viri sunca ,al nece zadugo jer opet javlja posle podne kisu tek od iduce sedm.javlja proljepsavanje vremena znaci citava hevta ce biti ovakva tmurna,kisovita,hladna ..... Hebote ja sve mami odnela anelovu robicu zimsku , samo 2 trenerke imam i jedne helnake i malo dugi rukav sreca pa cemo abd u cetvrtak kod mame seki rodjendan pa cemo donet robice a dosla nam i rodica iz dojclanda pa nam opet donela puno robe za A. .....tako da smo obezbjedjeni za jesen/zimu Teacher javi seeeeeeeee
evo meeeeeeeeeeee. o moretu izvjestaj na odgovarajucoj temi pa da sad ne ponavljam dolazim sebi od puta, stigli nocas oko 2, mucnine me jos ne popustaju malo sam sada citala ostale teme, ovu nemam vremena sve da iscitam zadnjih 7 dana, pa molim nekoga kratki izvjestaj, sta ima sa nasom generacijom?lady, kako je bilo na moru, jelena jel se porodila,felix, tajra, hanady, sta ima kod vas itd,,,
tajra , jutros je mama vodila na kontrl. ginicu kaze o.k je valjda imala neko to zadebljenje (neznam cega) dok nije otekla ta krv morala znaci , sad bi kao trebalo biti o.k I sad ima svaki dan pomalo ..... Al ona ima kad je A bio rodjendan 3 ceg do danasnjeg dana i sad ima povlaci se Dala joj neki vitaminski sirup, ferum, dabraston nece ukljuciva jer nije obilna ako bude se pojacavala da se javi onda ce ukljuci opet al kad je gledala uzv kao to se zadebljenje smanjilo sad bi trebalo biti o.k abd . Techer jeste sad pisala na temi " gdje cete na more "
techer kod mene nista novo sve po starom anel lopov nekad slusa et ko djete . Ruzno vrijeme danima vec fino osvjezilo nemozemo van i tako ..... Znaci kod tebe su mucnine ajojjjjjjj ......Proce abd . kad ces se kod ginica javiti jel jos rano za to Jel lana spavala dobro , jela, slusala ?
bila sam kod ginica prije mora, ici cu opet za 2 sedmice, ali moram ovih dana vaditi krv i urin i tako to. lana nije bas jela jer sam slabo kuhala pa nije bilo izblendano ono njeno sto jede a od nas slabo, malo pojede i to je to.spavala je fino i na plazi i u sobi, a slusala kako kad, bitno da se zdravi vratismo
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Dobar dancic, kako ste svi? Na brzinu procitah sta ste pisale pa vidim da sve vodimo borbu s jelom. Isti problem imam i ja u posljednje vrijeme, zato je i doslo do pada imuniteta. Propisan joj je pikovit 1+ ali cekam da ispije pancef i da ovo saniramo jer i njega jedva popije,a i da je nemucim dodatno, jer ionako nemoze jesti. Sara pojede dnevno 5-6 kom kinder milch snite, pije dosta vode i to je to. Juce je malo ustala da se igra, ali ne bas dugo, vjerovatno joj bol stvara nervozu. Plikovi se polako suse, molim boga da samo sto prije prodje.
Sad ispade da ja samo hranim djecu prirodno i pametujem, ali nije tako. Napravila sam gresku s T. kad sam nosila R. Dijete samo jelo tjesteninu i pilo mlijeko, a ja se tjesila bolje ista nego nista. Trebali su mi mjeseci da ispravim tu gresku.
Sad ispade da ja samo hranim djecu prirodno i pametujem, ali nije tako. Napravila sam gresku s T. kad sam nosila R. Dijete samo jelo tjesteninu i pilo mlijeko, a ja se tjesila bolje ista nego nista. Trebali su mi mjeseci da ispravim tu gresku.
Znam draga moja o cemu pricas, ali mala trenutno jedino to prihvata, a prije je nikad nije jela, valjda joj mekana, a ja se tjesim da bar nesto ima u sebi. Ako iko preferira domacu hranu to sam ja, samo kuham, gledam da je sve domace, povrce imam iz mamine baste, kupujem domaca jaja, pekmez od jabuka, med, cijedim prirodne sokove itd itd., samo da ona bude bolje, pikovit ce joj vratiti apetit, kljukat cu ja nju ponovo po svom.
ajd mi je dovedi 2 dana da se malo ismijem,famozna je
sad ce doc male od zaove,joj jedva cekam,al mladja sve prica na holandski(razumije ali ne prica na nasem)a starija nekad nece da prevodi-ko zna kako cemo se sporazumit
Samo da se prijavimo da smo jos 2u1 Cijelo jutro skitala, isla do ambulante po uputnice za bolnicu, crg i ostalo, pa nesto jos kupovala, sveki i Ana isle sa mnom, ma milina cak sam sa mog brda sisla i popela se pjesice .
Lady meni su u mojoj ambulanti bez pogovora dali uputnice za ginekologiju i jos ja pitam znaci ne moram u ginekolosku ambulantu, dr mi fino kaze ne treba sve vam mi mozemo zavrsiti.
od kad se ja ne javi cccccccc... uh jeste dosadno ....... meni ovo vrijeme stima lijepo se pajki S.spava I,vani ,a ja kontam da se zapucam popodne svojoj tetkici dragoj.od mene je udaljena 4 km...nije puno a ja volim da setam....slomila ruku jutros...jadnica...cak i do Zenice stigla...a jest mi je zao....dobra je to zena....steta sto je zivot uvjek gazio. pozdrav svima velikima i malima
Jeste draga ali ti si trudna i pred porod....Logicno da ce ti dati.... Fino su mi objasnili i ovdje i u Skerlicevoj - ne daju vise upunice NEtrudnim zenama nema potrebe samo se najavis na ginekologiju (u mom slucaju Skerliceva), a opet tamo ne daju za kliniku jer oni te iste nalaze rade...
tajra , pozdrav i tebi . Nego i kod nas teke ko viri sunca ,al nece zadugo jer opet javlja posle podne kisu tek od iduce sedm.javlja proljepsavanje vremena znaci citava hevta ce biti ovakva tmurna,kisovita,hladna ..... Hebote ja sve mami odnela anelovu robicu zimsku , samo 2 trenerke imam i jedne helnake i malo dugi rukav sreca pa cemo abd u cetvrtak kod mame seki rodjendan pa cemo donet robice a dosla nam i rodica iz dojclanda pa nam opet donela puno robe za A. .....tako da smo obezbjedjeni za jesen/zimu Teacher javi seeeeeeeee
felix duso trazili ste gledajte, ja sam toliko ljuta na ovo vrijeme ne mozete vjerovati ko prava budala...
a ja bila sa tatom i djecom vani usli taman pred ovu kisurinu. u konzumu i dalje ima onih palena violeta nocne 30 kom+20 obicnih+toaletni papir djeciji+vl.maramice+ stolica na rasklapanje za 30 KM.ima 4 i 5 vel. pa eto ako kome treba dobra je ponuda....
Lady meni su u mojoj ambulanti bez pogovora dali uputnice za ginekologiju i jos ja pitam znaci ne moram u ginekolosku ambulantu, dr mi fino kaze ne treba sve vam mi mozemo zavrsiti.
Jeste draga ali ti si trudna i pred porod....Logicno da ce ti dati.... Fino su mi objasnili i ovdje i u Skerlicevoj - ne daju vise upunice NEtrudnim zenama nema potrebe samo se najavis na ginekologiju (u mom slucaju Skerliceva), a opet tamo ne daju za kliniku jer oni te iste nalaze rade...
meni nisu ni trudnoj na otoci htjeli dati uputnicu nego kod gin po istu, to zavisi od ambulante do ambulante, negdje su poostrili a negdje nisu,.