Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E lijepa riječ nema šta sad je najslađa kad ''zgrominja''...al mama je rkiva...kad teti čuvalici za koji dna kaže
marijana...moja F odavno smao ujutro pije...navečer ne. Ali unosi u kombinaciji s ahranom...ma ja mislim da ako unosi na druge načine i nije neka frla...pa koliko se sjećam do 2 god 500 ml dnevno, a nakon 2 godine šolja jedna 200-250 ml... ma tu je to negdje
hanady dosad je uredno pio, pa znas kad promijeni neku lijepu naviku odmah ti krivo bude al sta ces..lady i moj niko tako kaže ebe maku(cuo i zapamtio) al ignoriramo ga pa je prestao spominjati.. sad stvarno treba paziti sta pricamo pred njima,al ne možes da se ne nasmijes
Hej cijelim putem, kako smo krenuli : ide pupa moje (da se kupa u moru), ja kazem sutra cemo, ona ponovi cuta, onda : ide vidi taju....pa sve tako u krug, jedva sam se dovezla , u neznanju dodjoh kuci.... Slabo mi je jela, al Boze moj i ja sam...bas je bilo toplo...redovno smo imali dorucak-rucak-veceru ali u manjim kolicinama...sad se vracamo aBd na normalu Smrsala sam 2kg za ovih 5 dana
lady zaci godilo ti more smrsala si super dosla si ev u svjezinu vidi kise meraka .....i hladovine...... Ma bas su smjesni sto kaze marijana nista pred njima nesmijes rec upijaju ko spuzve a ko papagaji ponavljaju ... A. kad oce van ode dole kod sveki (ona zakljuca i neka) a on ronda apoje apoje, pa povuce za steku nemoze pa ce ebeti ocu apoje
Dobro vam vece... Lady dobro nam se vratile.... Sta ima kako je principesa??? Amani kako je djecak??? mala, pa nema te 100 godina, pa ni na onu jutarnju de ba ne zezaj javljaj se
evo ja se vratila kuci, Nane zaspao u kolicima i ne probudi se ni dok sam ga presvukla... Kontam da mu grijem mlijeko da popije, ali skontah da je vecerao kod deda i nane, pa necu ga bihuzuriti... Sabina je isto u carstvu snova... Festival nam je otvoren, a ja nemam s kim da idem slusati Kebu al hajd nema veze, zato cu gledati da niposto ne propustim Atomsko i Jabuku...
ja baš kontala danas da tiki pošljame poruku, d avidim jel dobro i kako podnosi...al erko d ajoj kredit ne trošim može joj za šta važnije ztarebat... a opet vačla bi baš da se javila bilo fino... ma ja mislim d aona užuva sigurno... a dadada...ona uživa 10000000000000000000%
Laku noc vam zelim, komirana sam.... PS nadam se da su djecica dobro?!?!? Puno pusa.... E da, jaaaako sam sretna, prijateljica mi se danas porodila u Finskoj , otisla prije 10 mjeseci, udala se...jako mi fali, tako bih rado da je vidim i nju i bebaca...Ipak sam sretna zbog nje
Hajde hajde u krevte...pa porani ujutro da nam oživiš temu
četitke za kolegicu
Boze me sacuvaj i sakloni (sto bi rekle stare zene) ne citas oci moje, ja ti napisah da mi je bila zaova i da nisam cula telefon i nismo nigdje isli.... ubicu te a ti si meni bas slatka, njeznica prava, a kile ce otici ne brini...
a za tortu bas mi je zao, ja sam za prosle rodjendane sama pravila nesto mi bio gust, posebno za Igin posto je bio prvi i bila mi je super ukusna cokoladna mljac, Luki smo za prvi narucivali, bila je dobra ali moja je bila bolja haha
ladyyyyyyyyyyyyyyyy okaro moja gdje si ti, ja sinoc kontam jesi li dosla? juce mi bila sestrina djeca cijeli dan pa se s njima zabavila, tinejdzeri pa puni nekih folova svojih.. ja jeste lijepo imati nekoga kome mozes hajde ti, a nije mu mrsko.ja sam juce popodne samo govorila L. hajde ti
a sve hocu da vas pitam kako vi reagujete na hujenje djecice, Luka kad nesto nece pocne da huji i kao da place "plac bez suza" i ja se nekada nadjem u neobranom grozdju . ja ga najcesce odignorisem i nastavim dalje jer mislim da ne vrijedi raditi bilo sta drugo. pokusam mu objasniti i sve se nadam da je to ispravno jer kontam ako ga budem ruzila samo ce nastaviti dalje
Djeca su hvala Bogu dobro... Sinoc Nane glavna faca u carsiji... Nije sjedio samo je skakao... Plesao... A Sabina... suvisan je bilo kakav komentar... Sve vec znate
Sad vidim nije mu popila mlijeko a on nista , svasta.... Jeleeeenaaaaaaa, kako si ?!?!?! Ostale zenice veeelikiiiiiiiiii zagrljaj