Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
U mene se Nane naucio stipati, nemam pojma od koga je to vidio, pa samo hoda za S i stipa je... Jadnica je sva modra jer ima bas jak stisak... A ona samo lastike skace... Kakva moja S i dadilja, ma nema sanse da se njih dvoje spoje 5 minuta zajedno nesto igrati... jok jok...
mama, pa gdje si ti... sta ima kako je D? opet u skitnji... hajd samo nek je zdravo... ljubni mi je
U mene se Nane naucio stipati, nemam pojma od koga je to vidio, pa samo hoda za S i stipa je... Jadnica je sva modra jer ima bas jak stisak... A ona samo lastike skace... Kakva moja S i dadilja, ma nema sanse da se njih dvoje spoje 5 minuta zajedno nesto igrati... jok jok...
mama, pa gdje si ti... sta ima kako je D? opet u skitnji... hajd samo nek je zdravo... ljubni mi je
joj nane dusa draga hehehheheheh Moj anel je isto lopov udari iz cista mira , baca se unatrag dobro moram paziti kad ga unosim u kucu jer da nebi nos mi razbio. Djecu kad se igraju zajedno u pjesku niko ga ne dira on njima iz kasike baca pjesak na njih i jos se smije Kad mu tko njegovo nesto dira udara , grebe gura cupa ! Svoje nista neda tudje bi sve ! Jos mi uzme prutic kad, nadje ganja me i vice hoš, šušat
Moja dva amidzica imaju isto sinove uzrasta kao Nane, u stvari, jedan je stariji 5 mjeseci a jedan je mladji 3 mjeseca... Kaze meni mm krenuli oni da setaju sa sinovima, kad ova dvojica pocese bjezati od mog... Kaze ja kontam sta je u pitanju, kad ovaj stipa koga god stigne, a ova dvojica cim ga ugledaju bjeze da ih ne bi stipao... Nadam se da cemo ga uspjeti oduciti od stipanja
Moja dva amidzica imaju isto sinove uzrasta kao Nane, u stvari, jedan je stariji 5 mjeseci a jedan je mladji 3 mjeseca... Kaze meni mm krenuli oni da setaju sa sinovima, kad ova dvojica pocese bjezati od mog... Kaze ja kontam sta je u pitanju, kad ovaj stipa koga god stigne, a ova dvojica cim ga ugledaju bjeze da ih ne bi stipao... Nadam se da cemo ga uspjeti oduciti od stipanja
neka cure stipa ....... Neznam nece uskoro jer kad se na nesto "natovare " i nauce nece lako se maniti jer znam po A.
N-n man se slika...de nam kaži kako si ko dajdžinica jesi s enavikla na ulogu i to... jel beba ok, slatka, mala , garava, žuta...to nam kaži kako bebača ove vrućine podnosi
Poz drage zene. A tekjaaaaaa nek je sa srecom i jos nam puno godina dozivio i mamu slusao . Meni ponekad malo dosaduju i babe i nene kako god hocete da ih nazovete. I mene ko nekad sazaljevaju te zeno draga kako ti nije vruce tako u marami s tom djecom ja bi gola hodala i tako to a ja kazem vruce i goloj kokoski a i onoj u celofanu na suncu . Jednom isto tako a jest ti to djetee nemirno nije ti vala lako, a ja nije nikako ako hoces slobodno ga pricuvaj malo. MM nekad strahuje biti samnom nikad nezna kad mogu odvrnut ventil dosta sam vala i sutila. Mamina rahmetli tetka pricala mi mama jednom davnoooo tek se udala ona pa navalili sa svih strana i ona sta ce kaze mm na sjelu aaa ( njegovo ime) ovaj narod misli da sam drvo svi krenuli da se popnu na mene . Kupila sam sebi kamaru bjelog luka da istjeram bakcile a uz to i persun da zvacem protiv smrada . Tako cu svaki dan nece mi trebat nikakva kotracepcija . A. je mashAllah bolje, sad se on i braco stipkaju, pipkaju, preskacu jedan preko drugog i te stvarcice.
hello narode.. jucer smo radili crp nalaz u suncokretu..pokazao vrijednost 55 (navodno se tolerise od8-18) tako da smo sinoc uveli antibiotik ospen, 3x3ml. opet je sinoc imao temp. pred spavanje.. prije vecere nakon sto sam mu dala sirup dalcy povratio samo vodu tj. kiselinu pa me to malo zabrinulo...kasnije je vecerao normala i opet sam mu dala dalcy jer kontam sve je to povratio...mozda ga je na prazan stomak taj dalcy iziritirao kako god, valjda ce mu danas biti bolje ili bar krenuti na bolje..peti je dan pod temp. u pm
< Poruku je uredio pocahontas -- 21.7.2011 8:10:53 >
hello narode.. jucer smo radili crp nalaz u suncokretu..pokazao vrijednost 55 (navodno se tolerise od8-18) tako da smo sinoc uveli antibiotik ospen, 3x3ml. opet je sinoc imao temp. pred spavanje.. prije vecere nakon sto sam mu dala sirup dalcy povratio samo vodu tj. kiselinu pa me to malo zabrinulo...kasnije je vecerao normala i opet sam mu dala dalcy jer kontam sve je to povratio...mozda ga je na prazan stomak taj dalcy iziritirao kako god, valjda ce mu danas biti bolje ili bar krenuti na bolje..peti je dan pod temp. u pm
zelimo drugu brzo ozdravljenje da sto prije prodje turica i da slijedeci nalaz bude ok
mama evo za tebe jedna da se razbudis
< Poruku je uredio mama2009 -- 21.7.2011 8:15:27 >
zelimo drugu brzo ozdravljenje da sto prije prodje turica i da slijedeci nalaz bude ok
mama evo za tebe jedna da se razbudis
joj hvala ti..nisam ti ja neki kavopija ali moRe
mislim da ti nece biti na odmet poslije svega, nadam se da ce drug R brzo biti dobro, a onda mama predji na caj
Poky-znam da ti nije utjeha, ali mi smo imali 6 dana temp. Nekad je bila i preko 40! N akon sumameda temp. se vraćala, svi brisevi Ok, samo crp visoki sedimentacija! Daji mu što više tečnosti da ne bi dehidrirao Ne upratih-ima li on proliv?!
Ella dobre su ti ove izreke, super
pocahontas bas mi je zao da djecacic povraca, moze to biti i od sirupa, gleda ako mozes da mu ne dajes na gladan stomak da mu ne bude muka. a ima li nekih drugih simptoma, sta vam je dr rekla, sta ona misli ?
hanady mama ti je stvarno zmaj, sta ti znaci sto je takva. moja sveki nema sanse da bi dvoje djece cuvala, a jos bolesne ma kakvi i da onda i navece ostane s njima, ma kakvi raspad sistema... pripazi tu majku
bambi ja sam se stipala, ali duuuggooo, u skoli sam se tako branila od djecaka, nije bilo sanse da me odviknu od toga
Joj pa sta je vise s nasom djecicom i temp. ...pocy, zao mi je Rafija, nadam se da ce temp. od ospena spasti
ella, hvala duso, a mene uopste ne brine sta narod prica, nekako mi zao tih jadnicaka praznih zivota, koji nemaju sta drugo nego gurati nos tamo gdje ne treba ...
evo vam jedna slikica sa rodjendana, pola raje zbog GO nam nije doslo, V. je bilo nemoguce uhvatiti i napraviti par finih fotografija, tortu sam pokvarila pokusavajuci je staviti u frizider, posvadjala sam se sa MM, jer me je zezao sto sam napravila hrane za 20, a imala samo 5 gostiju ...ma hajde jucer se sve bilo urotilo protiv nas, al' moj optimizam nije popustao - ipak nam je bio divan dan
(ne komentarisite desnu stranu zekinih brkova, moje "djelo" )
mama2009 ja ti evo pijem aromatiziranu janu u hektolitrima doublemum, MALA1994 nismo radili biris, samo crp jucer..doktorica je odmah vidjela na prvom pregledu prije par dana da ima na krajnicima male bijele trakice (valjda su zagnojeni malo - ja nemam iskustva hB jer koliko se mogu sjetiti R nikada nije bolilo grlo, samo smo bili par puta slinavi i to je to) i mislila je da je to virusno pa je iz tog razloga rekla da sačekamo sa primjenom antibiotika (i jos kada je vidjela da R razvaljuje ordinaciju, vrti stolicu, uzima one štapiće, javlja se na njihov telefon, otključava one frižiedere sa vakcinama - čak je nešto bio i isključio -na kraju sam ga izbacila van sa tatom da mogu na miru sa dr. popricati nakon sto ga je prgledala).kaze ona ma nije njemu nista, njega bi bakterijska upala grla slomila nema proliv, ne slini, sve ostalo ok...temp. nije isla preko 38,5C i skinem je bez problema dalcyjem par puta dnevno...tuširanje i to je to.. bambi hvala sto pitate za nas hanady, pomislila sam i na tebe jucer.... tekja sretan rođendan -i ako sam kome jos propustila, ne zamjerite, sluđena sam
< Poruku je uredio pocahontas -- 21.7.2011 9:30:47 >
mi došle s akontrole... djeca su OK...nmea ture, nema ničega, uradile smo kontolne briseve grla i nosa biće tek u utorak ali smo radile CRp i sada je OK.
Uvela sam im onaj redapins irip valjda će malo ih popraviti...apetit im je super... jele su ćevape, kolače, pljačkale mamu po čaršiji
MALA...pazim ja moju majčicu...doduše svi je pazimo jer smao nju imamo, nemamo ni jednog dede ni druugu nanu tako da nam je ona svima nana/mama, do sada se nije žaila...jedine njene žalbe se svode na to što ću djecu dati u vrtić...ona se satim jako teško miri...al ja se nadam da će u spetebru biti fina pa s eneće sikirati puno a ni mene...jer ta počne da plače kad posmili na vrtić...zato pola godine plaćam rezervacije ko ludača aone još ne idu jer nana neda
Pocy...isto kao kod hanadi... biće ture nekoliko dana ali otići će i biće OK...evo i mis mo hB.
a piši ovdje pomalo za sve ostalo imamo teme, i o temperaturi i grli i frizuri itd a i ¸hauma grad nam je tu
poky, pa niste vi nama svako vi ste nama NEKO Zao mi je zbog nalaza, ali nadam se da cete vi to brzo rijesiti... bitno je da oborite turu i da je ustabilite... ljubi nam druga... a sto se tice teme, ma hajde tek ste napunili 2 godine, neka vas ovdje s nama, pa pise da su i ovdje dvogodisnjaci, a iduce godine cemo svi dzuturile medju trogodisnjake i cetvorogdisnjake, a za dalje cemo se valjda uspjeti dogovoriti...
Mya kako nam je drugarica
mamaaaaaaaaaaaa imal za me jedna
A joj,pa sto su nam djecica bolesna... Evo saljemo najveci zagrljaj,za svakog po jedan,da pilici dragi sto prije ozdrave... Tekja slicica je super,ljubi nam slavljenika slatkog Mi smo superiska,deckic spava,a mene ceka tonu posla po kuci...
Mame i djecice