|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1087 1088 [1089] 1090 1091   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.7.2011 10:52:55   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

CRp je nalaz iz krvi, iz orstića kod djece...
on pokaže upalne markere u organizamu...
ako su visoki znači to je infekcija koja zhtjeva antibiotik, a ko su niski to je virus i antibiotik ne treba

71000 Sarajevo
Muhameda ef. Pandže 67 Sarajevo

Dr Evelina Čehajić, specijalista pedijatar

Telefon: ++387 33 266 266
Fax: ++387 33 266 265

Mobilni ++387 62 274-034

e-mail: ordinacija@pedijatrija-suncokret.ba

web site: http://www.pedijatrija-suncokret.ba

evo ja sebi sinoć našla suncokret i sprmeila d aimam az ubuduće d ane moljakam pedijatricu za CRP.

a sandale vam javim popodne ...možda sam vam rješila briguuser posted image
jer su sigurno manji broj od mojih bebelih nona (26) pa ih ona nije nosilauser posted image

meni je ova dr super, nama je ona preporucila singular, a zena je inace jako blaga i fina i sve je mozes pitati,
a dr saracevic radi sada kod njekao konsultant, tako da kada su te infekcije gornjih dijelova u pitanju kao i alergije to je to.

zena privatnica je meni cak rekla da se tbl.singular mogu dobiti na rcp da ne placam posto se granule samo mogu kupiti znaci da uopste nije materijalista

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 27201
20.7.2011 10:54:13   
Malenaoduvijek
bambi kako je cura?

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27202
20.7.2011 11:02:42   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: dadada

puno kissi kissi s moreTauser posted image user posted image user posted image user posted image
ne mogu dugo
cujemo se uskoro...za dvije sedmiceuser posted image

pa vakat je bio vala da se i javis... user posted image

Dobro jutro svima...
MALA hvala na pitanju, moja cura je opet "u elementu" user posted image  Najbitnije da nema temperature i da joj se apetit lagano vraca... user posted image

Jelena, evo danas je 20-ti, sto znaci da lagano uplovljavas u 9-ti mjesec i da se mozes opustiti i samo cekati da krene, ako vec nisi dogovorila CR (nisam bas upratila)... Anusku nam ljubi puno i eto njoj ubrzo drustvanceta... user posted image

tekja, i ovdje cestitamo drugu Vedu rockas, da nam bude zdrav i ziv puno godina... user posted image

Amani kako nam je druskan? Kako si ti? Kako ti je tetka???

pocahontas, kako je drug jutros? user posted image

Svima ostalima da ne nabrajam saljem puno pozdrava i poljubaca iz sparnog grada na Drini user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27203
20.7.2011 11:04:01   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994
Tajra duso gdje si ti meni user posted image user posted image user posted image , kad cemo u park,mze i blze tebi u atmejdan ....

Moze, mozeuser posted image

Ovih dana sam bas na mini turnejama... obilazim i drage i nedrage...
u desetak gradica sam bila...
a i pripremamo sve za 30. i tu svadbu...

Ali park uvijek mozeuser posted image

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutro svimauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 27204
20.7.2011 11:05:28   
Hanady RR
joj tajra kad spomenu svarbu, ja na onu 16-tog ne odoh...mlada odustalauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27205
20.7.2011 11:11:43   
DM
Moj djeKač još uvijek kašlje8ali hB fino iskašljava) ali malo počelo čudno kašljatiuser posted image ma više ne znam ni šta da radim! naši nalazi tek sutra, eventualno danas, počeli su jesti malo bolje!

Hanady kako je jutros stabje, ima li sad ture?!
Da nam dječica što prije ozdrave!!!!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 27206
20.7.2011 11:14:14   
R&T@

joj tajra kad spomenu svarbu, ja na onu 16-tog ne odoh...mlada odustalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ovu moju cu ja, poslije ovoliko frke, puskom da utjeram u brak ako bude razmisljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bas sam dobra kumauser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 27207
20.7.2011 11:14:19   
Hanady RR
sad je nema...čak spava još...mama u čudu provjerava je svako minutu al je valjda iscrpljenauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27208
20.7.2011 11:14:43   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Ovu moju cu ja, poslije ovoliko frke, puskom da utjeram u brak ako bude razmisljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bas sam dobra kumauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27209
20.7.2011 11:14:53   
R&T@

sad je nema...čak spava još...mama u čudu provjerava je svako minutu al je valjda iscrpljenauser posted image

Hvala Boguuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27210
20.7.2011 11:16:36   
DM

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27211
20.7.2011 11:17:43   
R&T@
Ne rekoh vam da nam je nocas R. dernek napravila.
Dosla mi u tri sata s balonima u krevet. Ja je vratim u njihovu sobu, ona ustane i seta po kuci. Vadi igracke, pije vodu, kao u po dana...
MM i ja samo sutjeli i provirivali.
Dama tek u 5 legla, boze sacuvajuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27212
20.7.2011 11:19:13   
Malenaoduvijek

ti si super kuma, nema predomisljanja i razmisljanja..

a hanady ti si meni legenda,ja pola tvojih postova nagadjam sta bi moglo pisati, ka ova svadba gore user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27213
20.7.2011 11:20:28   
Malenaoduvijek

Dosla mi u tri sata s balonima u krevet. Ja je vratim u njihovu sobu, ona ustane i seta po kuci. Vadi igracke, pije vodu, kao u po dana...

dijeta se naspavalo, Igor se isto nocas budio x puta a i Luka valjda promjena vremena pa zbog toga user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27214
20.7.2011 11:23:30   
R&T@
Ko bi meni ugodio...
Danima kukam kako mi je dosta sunca, a sad mi mrsko izaci jer pada kisa...

Sta se oblaci kad je ovako vrijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27215
20.7.2011 11:24:32   
Hanady RR

ti si super kuma, nema predomisljanja i razmisljanja..

a hanady ti si meni legenda,ja pola tvojih postova nagadjam sta bi moglo pisati, ka ova svadba gore user posted image user posted image user posted image

ja sve tako...
meni je tako mrsko tipkati a u silnoj yelji da svasta kayem uhavtim se kako sama svoj post ne mogu procitatiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 27216
20.7.2011 11:25:00   
Hanady RR

Ko bi meni ugodio...
Danima kukam kako mi je dosta sunca, a sad mi mrsko izaci jer pada kisa...

Sta se oblaci kad je ovako vrijeme

kabanicauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27217
20.7.2011 11:26:46   
DM

Sandale-pa pljuskaš po lokvicamauser posted image user posted image user posted image
Nego u mene se vedri s ove strane s koje je došla kiša, pa sačekaj malo -sad će sunce!

< Poruku je uredio doublemum -- 20.7.2011 11:27:20 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27218
20.7.2011 11:26:51   
R&T@

dijeta se naspavalo, Igor se isto nocas budio x puta a i Luka valjda promjena vremena pa zbog toga user posted image user posted image

Zato vec sat kenka i oci joj na pola koplja...

A sinoc smo svratili u Puionirsku, i ja se kao luda iskakala s njima dvjema...
R. najbolje skace, a T. se boji, po obicaju...

Predlazem svim zenicama laksim od 80 kg da odu...
bolje od bilo kojeg aerobikauser posted image

Neposredna veza do poruke: 27219
20.7.2011 11:27:17   
Anoniman
Tajra tako me tvoja R nasmija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , popravi mi dijete dan. Znam da ti nije do smijeha i da tebi bas nije bilo veselo.
Moja cura da kucnem u drvo kako je pocela u svojoj sobi spavati drugo dijete, bolje spava noci i duze ujutru, evo tri jutra nema budjenja oko 5-6. Jutros je do 7.15 spavala sto je meni wooooooooow. Sestra me zeza to se dijete budi jadno, a vi je ne cujete user posted image , pa mi suhu stvorila pa ja svako malo hodam kao kakav mjesecar i obilazim dijete user posted image

Bambi bili su rekli 30.07. ali nije definitivno. U petak idem na kontrolu pa cemo vidjeti kakvo stanje bude.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 27220
20.7.2011 11:29:24   
DM
Tako je i moj S. kad su bile sparine-čujem ga ja priča nešto-skoči mm, kad dijete pali svjetlo u sobiuser posted image Šta to radiš-pita ga mm-kaže on ma ne mogu spavati, pa ustaouser posted image user posted image user posted image Samo što smo mi prekinuli dernekuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27221
20.7.2011 11:29:44   
R&T@
IZVORNA PORUKA: doublemum

Sandale-pa pljuskaš po lokvicamauser posted image user posted image user posted image
Nego u mene se vedri s ove strane s koje je došla kiša, pa sačekaj malo -sad će sunce!

Samo vi mene zezajte, ozbiljna samuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kroz mahalu sve prolaze obuceni kao da je jesenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27222
20.7.2011 11:30:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

nemoj sunca bogati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni je ovo super necu se vise nikad bunit na kisu user posted image .
Kod nas ne pada al je fino svjeze 20deset stepencica ugodni .Cim vidim da sunce viri user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 27223
20.7.2011 11:31:00   
Hanady RR
Diktiram ja sad rjesenje jedno i kako sa vama tipkam u isto vrijeme mrtva hladna iydiktiram ovako

Ukoliko u navedenom roku ne dostavite trayeno ovaj organ 'e postupiti u skladu sa odredbama clana 135. zakona o UP tj. kabanicomuser posted image user posted image user posted image i dalje tekst kako treba

a moja skuzbenica tako otkuca i jos mi isprinta da porcitam i potpisemuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27224
20.7.2011 11:32:12   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Tajra tako me tvoja R nasmija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , popravi mi dijete dan. Znam da ti nije do smijeha i da tebi bas nije bilo veselo.
Moja cura da kucnem u drvo kako je pocela u svojoj sobi spavati drugo dijete, bolje spava noci i duze ujutru, evo tri jutra nema budjenja oko 5-6. Jutros je do 7.15 spavala sto je meni wooooooooow. Sestra me zeza to se dijete budi jadno, a vi je ne cujete user posted image , pa mi suhu stvorila pa ja svako malo hodam kao kakav mjesecar i obilazim dijete user posted image

Bambi bili su rekli 30.07. ali nije definitivno. U petak idem na kontrolu pa cemo vidjeti kakvo stanje bude.

Kazem ja da je A. nasljednica R.

Ona je prvi put noc prespavala kad smo krevetic prebacili u dnevni boravak, a ja sam jos x noci osluskivala i obilazila...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1087 1088 [1089] 1090 1091   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1087 1088 [1089] 1090 1091   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *