Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
CRp je nalaz iz krvi, iz orstića kod djece... on pokaže upalne markere u organizamu... ako su visoki znači to je infekcija koja zhtjeva antibiotik, a ko su niski to je virus i antibiotik ne treba
evo ja sebi sinoć našla suncokret i sprmeila d aimam az ubuduće d ane moljakam pedijatricu za CRP.
a sandale vam javim popodne ...možda sam vam rješila brigu jer su sigurno manji broj od mojih bebelih nona (26) pa ih ona nije nosila
meni je ova dr super, nama je ona preporucila singular, a zena je inace jako blaga i fina i sve je mozes pitati, a dr saracevic radi sada kod njekao konsultant, tako da kada su te infekcije gornjih dijelova u pitanju kao i alergije to je to.
zena privatnica je meni cak rekla da se tbl.singular mogu dobiti na rcp da ne placam posto se granule samo mogu kupiti znaci da uopste nije materijalista
puno kissi kissi s moreTa ne mogu dugo cujemo se uskoro...za dvije sedmice
pa vakat je bio vala da se i javis...
Dobro jutro svima... MALA hvala na pitanju, moja cura je opet "u elementu" Najbitnije da nema temperature i da joj se apetit lagano vraca...
Jelena, evo danas je 20-ti, sto znaci da lagano uplovljavas u 9-ti mjesec i da se mozes opustiti i samo cekati da krene, ako vec nisi dogovorila CR (nisam bas upratila)... Anusku nam ljubi puno i eto njoj ubrzo drustvanceta...
tekja, i ovdje cestitamo drugu Vedu rockas, da nam bude zdrav i ziv puno godina...
Amani kako nam je druskan? Kako si ti? Kako ti je tetka???
pocahontas, kako je drug jutros?
Svima ostalima da ne nabrajam saljem puno pozdrava i poljubaca iz sparnog grada na Drini
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Moj djeKač još uvijek kašlje8ali hB fino iskašljava) ali malo počelo čudno kašljati ma više ne znam ni šta da radim! naši nalazi tek sutra, eventualno danas, počeli su jesti malo bolje!
Hanady kako je jutros stabje, ima li sad ture?! Da nam dječica što prije ozdrave!!!!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
joj tajra kad spomenu svarbu, ja na onu 16-tog ne odoh...mlada odustala
Ovu moju cu ja, poslije ovoliko frke, puskom da utjeram u brak ako bude razmisljala Bas sam dobra kuma
Ne rekoh vam da nam je nocas R. dernek napravila. Dosla mi u tri sata s balonima u krevet. Ja je vratim u njihovu sobu, ona ustane i seta po kuci. Vadi igracke, pije vodu, kao u po dana... MM i ja samo sutjeli i provirivali. Dama tek u 5 legla, boze sacuvaj
Ne rekoh vam da nam je nocas R. dernek napravila. Dosla mi u tri sata s balonima u krevet. Ja je vratim u njihovu sobu, ona ustane i seta po kuci. Vadi igracke, pije vodu, kao u po dana... MM i ja samo sutjeli i provirivali. Dama tek u 5 legla, boze sacuvaj
dijeta se naspavalo, Igor se isto nocas budio x puta a i Luka valjda promjena vremena pa zbog toga
joj tajra kad spomenu svarbu, ja na onu 16-tog ne odoh...mlada odustala
Ovu moju cu ja, poslije ovoliko frke, puskom da utjeram u brak ako bude razmisljala Bas sam dobra kuma
ti si super kuma, nema predomisljanja i razmisljanja..
a hanady ti si meni legenda,ja pola tvojih postova nagadjam sta bi moglo pisati, ka ova svadba gore
ja sve tako... meni je tako mrsko tipkati a u silnoj yelji da svasta kayem uhavtim se kako sama svoj post ne mogu procitati
kabanica
dijeta se naspavalo, Igor se isto nocas budio x puta a i Luka valjda promjena vremena pa zbog toga
Zato vec sat kenka i oci joj na pola koplja...
A sinoc smo svratili u Puionirsku, i ja se kao luda iskakala s njima dvjema... R. najbolje skace, a T. se boji, po obicaju...
Predlazem svim zenicama laksim od 80 kg da odu... bolje od bilo kojeg aerobika
Tajra tako me tvoja R nasmija , popravi mi dijete dan. Znam da ti nije do smijeha i da tebi bas nije bilo veselo. Moja cura da kucnem u drvo kako je pocela u svojoj sobi spavati drugo dijete, bolje spava noci i duze ujutru, evo tri jutra nema budjenja oko 5-6. Jutros je do 7.15 spavala sto je meni wooooooooow. Sestra me zeza to se dijete budi jadno, a vi je ne cujete , pa mi suhu stvorila pa ja svako malo hodam kao kakav mjesecar i obilazim dijete
Bambi bili su rekli 30.07. ali nije definitivno. U petak idem na kontrolu pa cemo vidjeti kakvo stanje bude.
Tako je i moj S. kad su bile sparine-čujem ga ja priča nešto-skoči mm, kad dijete pali svjetlo u sobi Šta to radiš-pita ga mm-kaže on ma ne mogu spavati, pa ustao Samo što smo mi prekinuli dernek
Diktiram ja sad rjesenje jedno i kako sa vama tipkam u isto vrijeme mrtva hladna iydiktiram ovako
Ukoliko u navedenom roku ne dostavite trayeno ovaj organ 'e postupiti u skladu sa odredbama clana 135. zakona o UP tj. kabanicom i dalje tekst kako treba
a moja skuzbenica tako otkuca i jos mi isprinta da porcitam i potpisem
Tajra tako me tvoja R nasmija , popravi mi dijete dan. Znam da ti nije do smijeha i da tebi bas nije bilo veselo. Moja cura da kucnem u drvo kako je pocela u svojoj sobi spavati drugo dijete, bolje spava noci i duze ujutru, evo tri jutra nema budjenja oko 5-6. Jutros je do 7.15 spavala sto je meni wooooooooow. Sestra me zeza to se dijete budi jadno, a vi je ne cujete , pa mi suhu stvorila pa ja svako malo hodam kao kakav mjesecar i obilazim dijete
Bambi bili su rekli 30.07. ali nije definitivno. U petak idem na kontrolu pa cemo vidjeti kakvo stanje bude.
Kazem ja da je A. nasljednica R.
Ona je prvi put noc prespavala kad smo krevetic prebacili u dnevni boravak, a ja sam jos x noci osluskivala i obilazila...