samedi -> RE: Bebe od 0 -1 godine (25.7.2010 22:03:01)
|
Dobra vecer! Kod mene svi otisli na spavanjac,ja cekam pola 11 da Nejri dam flasicu pa da i ja legnem. I ona isto "bali" u zadnje vrijeme. Negdje sam procitala da je to zbog toga sto se pocinje luciti pljuvacka a bebe ne znaju da je progutaju pa zato izbacuju. Ne znam koliko je ova info tacna. S T A cestitam ti,nisam sigurna jesam li ti vec cestitala. Kako se snalazis s malim,jesi li se oporavila? Javni nam se cesce! Aida draga,meni ova kisa godi pravo,jos samo da mi nije pola sobe poplavljeno :-). Slusa li drug? Teacher,ja vec upalila grijalicu,nek se malo ugrije prije nego prenesem Nejru u krevetic. Nadam se da je tvoja prognoza tacna :-) . Imam mali problemcic,cime god da je pokrijem ona nogicama svuce i otkrije se. Imate li kakav savjet? Nisam je stavljala u vrecu za spavanje jer je bilo prevruce,a sad nece u nju nikako. Hanady,znaci ti si na Sedreniku. Isla sam jednom davno tamo :-) Bambi gdje si? Nema te a ja navikla da te citam stalno. Da nisi pobjegla kod Meri na more? Nadam se da je njima lijepo vrijeme i da se lijepo provode. Pozz svima sto vas ima :-)
|
|
|
|