melly__
|
IZVORNA PORUKA: Leena Evo da se ja i moja Esmica upisemo, da se ne brine Samedi sta je s nama :D Ja na poslu, frka, trka, panika, ali izdrzat cu jos ovih desetak dana i onda kuci po citav dan sa mojim Esmickom :D Ona je inace spavala po svu noc, a sada se sve cesce budi, sinoc me mm probudio oko 5, kaze:"Evo, vec sat vremena joj ja vracam dudu, hajd sad ti." hehe Tako nervoza je neka uhvati, samo pljuje dudu, pa je trazi, ako joj dam da jede, mrsko joj dojiti, pa onda joj dam flasicu (moje mlijeko, samo izdajam), popije mozda 20ml ( do jutra nikako ne jede fino, ali zato po danu-daaaaj, sve moze! Cak i D3 kapi u slast proguta hehehe) i dosta, ali zato caja mislim da bi 200 ml popila u minuti da joj dam... Valjda zedni po noci, vruce... A mene sve strah ostaviti prozor otvoren, kontam ujutro kad zahladi, da mi se ne prehladi, toliko se oznoji kad spava da joj kosica bude skroz mokra... Ja se raspisala, a posao ceka, ljubim sve vas i bebarice i za novu temu! Lilix, ljubi mi malog rođendanka hehe:D! Bas mi je drago da vidim da si se javila....vec sam se pitala sta je sa vama...ti si pravo rano pocela raditi,super da si mogla ...a i moj djecak voli caj pravo,a ne znam smije li ga bas toliko piti ..mi smo otkrili lijek za spavanje svaku noc ga okupamo u isto vrijeme i super spava ispocetka se nije volio kupati nikako,kako se derao ,ali sad uziva..pozz i za malenu djevojcicu..