samedi -> RE: Bebe od 0 -1 godine (31.7.2010 12:37:52)
|
Bebana,drago mi je da ste super,jubi majog djecaka! Jesi li vec kod svojih? Mala86,javi nam kako je proslo prvo nocenje odvojeno,sretno! Vjestice,moja N.nikada nije spavala na boku,osim prvu noc u bolnici,jednostavno nije htjela ni kad je budna na bok,a ni zarolani peskirici nisu pomogli. Ja mislim da to nije pod moranje,a dobro je ako moze da spava tako. Bebu bi trebalo okretati i na bok,i na ledja,i na stomak,naravno sve pomalo,bez pretjerivanja. Sto se tice kolica,ja sam svoju stavljala na ledja,kako i spava. Vozala sam je u kolicima u kuci,kad je imala grceve,to je smirivalo,a i da se malo navikne na kolica prije nego izadjemo "u svijet". Bas mi je zao malene sto ima grcice,a drago mi je sto dojite,hB! Kako se zove malena? Izvini,nisam nigdje procitala da si pisala :-( . Samo ti pitaj sta god ti treba,i ja imam puno pitanja za nase iskusnije mamice: imaju li bebe koje su na ad-u skokove u razvoju? Kad treba poceti davath sokice i ostalu dohranu? I sa cime je najbolje poceti? Ma imam milion pitanja. Blago mamama koje doje!
|
|
|
|