srnicka24 -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (26.11.2011 1:45:09)
|
Evo i mene hehe vazda poslije ponoći [sm=zmeden.gif] mala fino spava i ujutro mi malo duže odspavamo tako da nije problem mami dokasno ostat budna [sm=smiley36.gif] hannice bebice su ti preslatke stvarno, mašallah [sm=smiley1.gif] bebice sretno i da bude s hajrom aBd sve uredu... Ej moje žene, vidim da nisam jedina koja se 'bori' sa svekrvom [sm=zmeden.gif] vazda s njom problemi, 'curica gladna', 'nemaš dovoljno hrane', 'vidi je kako stavlja prste u usta'...a ona hvala Bogu pravo zadovoljno izgleda, vesela uvijek, lijepo spava, svako veče je nahranim s obje sike i spava mi do pola 8 ili 8 [sm=bravo.gif]...ali ne, to njoj nije dovoljno. Davala joj je kreme iz keksa, eurokrema...ali kad sam je zatekla da daje curici one agde od slatke pite i to više puta, rekla sam DOSTA!!!Ali ona to ne registruje, samo čeka novu priliku. Srećom pa me muž i svekar podržavaju pa nisam uvijek ja ta koja galami i buni se [sm=smiley36.gif] a i budemo s njima koji dan pa idemo nazad u >Sarajevo [sm=bravo.gif]Naveče je jedva uspavam, ona je tu i govori mi kako curica neće da spava i da hoće da se drži na rukama.Ona bi je po cijeli dan držala...Ejna se sva izmori jer nije navikla [sm=smiley6.gif] A vezano za te konce i ostale babske priče...i mene su smarali tim stvarima al ja sam se na to samo nasmijala i nastavila po svom [sm=smiley36.gif] I Ejna je imala problema sa bradavicama al kad mi je patronažna rekla da su to majčini hormoni nisam ništa dirala, samo sam pazila kad je kupam i nikakav bijeli luk nisam stavljala pod jastuk i makaze, bla, bla bla... I još...SRETNA I BERIĆETNA NOVA HIDŽRETSKA GODINA SVIMA KOJE SLAVE!!!
|
|
|
|