palachinken -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (25.11.2011 7:49:49)
|
IZVORNA PORUKA: treciputmama a sto se tice tih bolnih bradavica- sa ovom malom nema "problema" a starija je imala kao oteknute dojke....cak je iz njih curila neka vodica....joj, bio je to show- meni pedi objasnila da je to normalna pojava zbog hormona koji se prenose od majke, a sveki i mama nabrale neke trave - mogla se manja kravica nahranit- i posto nisam dala da mi je prinose bebi, ostavile u hodnika na cipelar-kao pomoce to, pa kone davale savjete da zabijam nozeve na vrata , haos.... a kod bratove male su bile jos izrazenije, tvrdje i bolnije bradavice i to duze vrijeme ali se vremenom i to povuklo, znaci sto se toga tice, nema razloga za brigu- to je nesto kao prva menstruacija kod bebice kao posljedica majcinih hormona- samo sto je neke zene ne vide jer se, mozda, desi dok su jos u bolnici, i ako su neupucene ko ja sto sam bila, izazove strah da nesto nije uredu, sreca pa su meni to jutro dosle patronazne pa mi objasnile...eto, napisah se ja tebi... Kakav ti je to komslik jadna mi majka [sm=smiley36.gif] Pokusavam skontat sto nozevi? Da otjeraju lose duhove? Narod kad preĆera, bezbeli preĆera. Jutro! Mi prvi. [sm=smiley1.gif]Sretan vam Dan D!
|
|
|
|