Sulty -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (22.11.2011 14:54:31)
|
Cickolini, ja navratila da vidim kako si nam ti, kad ti puna elana i pozitive[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Jako mi je drago. Nisam dugo bila ovdje, pa ne znam dokle ste dosli. Jeste li isli u Zg u onu kliniku. Mi smo bili prije mjesec dana zbog Veginog vratica i mogu samo pohvaliti te ljude tamo. Divni su. Srucni. Nevjerovatno strpljivi i sa roditelima i djecom. Ja se osjecam puno bolje sada kad idemo kod njih. Nas su naucili vjezbicama i mi sada vjezbamo kod kuce, pa idemo opet na pregled za mjesec dana. Treciputmama, vidim da te Cickolini savjetuje da odes dobrom fizijatru. Taj savjet je odlican, ali na zalost moram ti reci da kod nas nema dobrih fizijatara. Nisam u toku, sad cu procitati sta se desava sa tvojom bebicom, ali da ne lutas, ako ti ista dijagnosticiraju ovdje kod nas, a imas mogucnosti, ja bih ti stvarno preporucila da ne gubis vrijeme sa ovim doktorima ovdje (jer mi smo izgubili dragocjeno vrijeme), vec da odes u ovu kliniku u Zagrebu. Sigurna sam da ti mogu pomoci. Javi se na pp ako ti trebaju kontakti. Ostale mamice, ljubim vas puno. Odoh vas malo citati da vidim kako su bebice drage.
|
|
|
|