treciputmama
|
IZVORNA PORUKA: lepetetka treciputmama ona znači fino diže glavicu, ma eto vidiš da je i šakice otvorila kasnije, ja mislim da će se polako i odupirati od podlogu aBd.... Igra li se ručicama, hvata li predmete, igračke tebe ???? Moja je starija 9 dana od tvoje i u fazi je kada sve živo uhvati, moju majcu dok doji, brata za ruku, igračke, pipu sama stavlja u usta - doduše često je naopako okrene, i da odiže se od podlogu, nisu to baš sklekovi nego sasvim malo pridizanje grudnog koša, dok je na stomaku samo se gica, nema šanse da bi ta zaspala na stomaku,ja se začudim kada vidim da djeca hoće, dakle gica se i klati još uvijek na stomaku, guzicu digne u vis kao da roni, i glavicu prema naprijed tako da baš izgleda kao klackalica... eto pa uporedi, nije ni ona neka bucka, imala je neki dan 6700 kg, rođena 3600, prvi mjesec 4500,drugi 5500, pa je onda umanjila 6100 pa 6700 ... i moja je rodjena sa 3.270kg, 48 duga...a i ona mene dira dok doji, cupa mi majicu, sve moguce pipka, stavlja u usta sve sto moze podignuti....al te sakice su bas odpocetka vise stisnute vec otvorene, sad je zainteresovana za okolinu pa ih ispruzi ali kad je stavim potrbuske onda se ne odupire od grudni kos rukicama niti od podlogu da bi digla glavicu, nego glavicu dize i okrece samu bez ikakvog oslonca rukama, ruke su nekako na podlozi bez "tereta"
10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca 07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak.... 18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici... eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s
|