Amam -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (19.11.2011 11:45:22)
|
IZVORNA PORUKA: sweet insanity IZVORNA PORUKA: Amam Seety koma si,sta bona i one tamo [sm=jezicek.gif] .Ovaj koji mi imamo je isto od flisa,ali kako smo mi na planini [sm=smiley36.gif] ,ja se bojim da ne profura kroz njega. Sto palachinka rece,treba nam vjetronepropusni [sm=smiley36.gif] .Palachinko bas tako,urade nalaze,i onda ide u salu,kod nas je bilo pozeljno prisustvo jednog roditelja,u nasem slucaju mm,jer bih ja "riknula" i brzo to bude gotovo,u principu boli ih dok im daju anesteziju a poslije ne osjete nista,jedino sto im bude okruzenje strano pa znaju plakati.A ti budi spremna sa izvadjenom (.) da ga odmah prikopcas.Kod nas isto nije smjeo jesti 3h prije,ali je mogao piti caj,vodu i sok od jabuke. pa ja, kako ima sitne djece nekima bi mogao i u 1. razred kad krenu. ja imam taj vjetronepropusni 12 mj i duplo je manji i moze joj, a nama ce uskoro 6 punih.... ma brojevi su ihhhh...od sad uzivo kupovat, net 0 bodova. mada ne mogu poreci, on je odlicno uradjen i divan al et da sam uzela 74 bilo bi bolje, nismo dobro odredili to MALO veci[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Al hajde olje neg da je mal! Pa ja sam tako nedavno gledala neki na netu i zamolila da mi teta izmjeri i uporedjivala s ovim nasim. Eto ako je lijep i dobar sta fali,bar si rahat sl godine [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|