mala_sa -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (18.11.2011 11:42:01)
|
Dan i od nas [sm=smiley1.gif] A je hB spavao super sinoc...nego njega je sad uhvatila neka faza da se probudi oko pola 11 navecer i bas se razbudi (bi da se igra), tako da ga jedvaaa nekako uspavamo...uh a prije mi je tako lijepo pajkio zaspe u pola 9 i nema ustajanja do ujutro do 9h [sm=smiley19.gif] Moj A se malo sam igra, malo ga ja mazim, onda pajki, navece je sa mm...i sve tako ukrug, ja se plaho za to "vezanje" ne sikiram, svakako kasnije bjeze od roditelja, pa cu bar onda da profitiram u mazenju dok je mali... Amam sta mislis da pitas za skafander tamo na temi - gdije kupiti za dijete... jer ima dosta dr zenica koje bi ti mogle reci gdje da trazis Palachinko to vas uhvatio onaj "krizni period" u 4om mjesecu, ovdije smo ga svi imali, i trajao je najduze po 10ak noci im se spavanje poremeti [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Animagical probaj da mu ne ponudis uvijek siku, vec ga malo pronosaj i opet stavi da pajki u krevetac, jer mora se nauciti sam da se uspava, inace ce se dizati svako sat vremena i kad bude veci. Sporty evo vam jedan [sm=smiley31.gif] podrske, ja znam da nervozna mama nije dobra ni sebi, a kamoli djeci...draga ako ces se ti osjecati bolje, njoj jedna flasica AD nista odmoci nece... Bombina nama se jos nije nijednom desili da je pelena prazna... Ostale moje drage ljubimo vas puno, nove clanice dobro bam dosle
|
|
|
|