mala_sa -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (15.11.2011 22:23:43)
|
Uh evo i mene, malac uspavan, mm gleda utakmicu; ja pomalo virkam na rr a pomalo u utakmicu [sm=smiley36.gif] Helena, Mimikimi i Super bebo [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] U biti dosad je on stvarno lijepo dojio, medjutim prije 7 dana je sam sebi povecao kolicinu kacice (sad pa sad spuca onu od 190gr) [sm=smiley29.gif] i odkad je to "uveo" odtad je poceo i da odbija podoj izmedju kasica [sm=smiley5.gif] Danas sam mu preskocila ovu povrtnu u 17h i umjesto nje je bas fino porucao siku (u 17 i 30), kasnije sam ga opet ponudila u 20h medjutim opet je nije htio, i maloprije u 21 i 30 je opet bas lijepo prihvatio i tako sisajuci je i zaspao. Ja koliko sam uspjela upratiti on jednostavno nece ni siku tek onako vec hoce da doji ili da ruca cvrstu hranu samo kad je gladan. I izgleda da mu je sasvim OK da mu razmak izmedju i podoja i kasica bude po 3,5 - 4 sata. [sm=smiley23.gif][sm=smiley23.gif] Prateci raspored mama sa foruma to je ogroman razmak za bebu od 6mj, ali on jednostavno drugacije nece i ja mu (.) nikako ne mogu nazor ugurati. Ja samo znam jedno - mene je ovih 7 dana dojenje slomilo, svako malo mu ponudim - on odbije, 100x "spakuj se - raspakuj se"; sad sam odlucila sto kaze Helena pratiti kako njemu odgovara - pa makar to bilo i hranjenje na svaka 4 sata... Halalite na dugom postu, eto izjadah se i ja [sm=smiley36.gif] P.S. postao je i uzasno nemiran dok doji - cupa me za grudnjak, za kosu, samara po sisi, odbacuje se guzom uvis, grize bradavicu = haoss
|
|
|
|