Ašoni -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (15.11.2011 12:32:14)
|
IZVORNA PORUKA: sweet insanity IZVORNA PORUKA: Super Beba IZVORNA PORUKA: sweet insanity Kako ste drage moje? Jesul djecica bolje? Ja padam, N se budila 7-8 puta u 10 sati, uzas i uz to je jos i vristala, strah me da je sta ne boli.........uz to je jela skoro svaki sat[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] da ne budeš izignorisana, vama bi mogao biti vakat za zube, probaj vidjet nazire li se štagod...namaži desni (možeš onim calgelom) i vidi da li pomaže...da li je boli stomak, je li tvrd, ta je sa stolicom? Možda je i to muči? Možda ružno sanja... ako misliš da je nešto boli i ako nastavi da vrišti u snu, daj joj malo paracetamola pred spavanje... pipkala sam usi, nista, stomak nista, sto se tice stolice dva dana unazad smo poceli da probamo malo kasice od jabuke po par kasikica i nije kakala nakon toga s tim d aona od pocetka kaki rijetko ali sad kad je ovo malo probala ne znam da li treba sta da se mijenja ili tek kada bude uzimala odredjene kolicine cvrste hrane, ovo je vise popljuvala nego je uslo u nju, ma malicuk skroz. Mazala sma calgel al dzaba i sad je jedva zaspala, na kraju mi je palo napamet da je uninam na nogama i upalilo je. Sinoc njoj nije bio problem zaspat ali budjenje......pravo se prepadnem koliko zavristi, kao dijete od 5 godina. Danas cu uzet onaj gengigel za bebe, cula sma da je bolji i nadam se da cu uskoro doci do onih homeopatskih bobica sto ima u Sa pa da probamo i to. One su usout i za probavu i za zubice. Ukinuli smo od juce ri buljenje u tv i kojekakve budalastine na youtube jer sam pomislila da joj to ne smeta, no jucer nije nista gledala i sovala je u tisini i tek onda uzas, dakle od kako se rodila nije losije spavala. Nosic je bio slinac pa smo jutros ocistili ali je opet plakala dok nije zaspala.....valjda prodje sta god da je. Sweet, hajde ako ne uganjaš nikoga prije za homeopatske granule, ja bih trebala vikend od 25. ovog mjeseca u Tz, pa javi hoćeš li da kupim i ponesem. Jel misliš na one u nekoj apoteci u Hrasnom? Ja znam da je neko pisao da ima tamo?
|
|
|
|