Emica_sa -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (11.11.2011 9:16:29)
|
IZVORNA PORUKA: tukica D.jutar i od nas [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Nadam se da je N.bolje i da ce se Lady uskoro javiti... Mogu misliti kako je i nasekirana i umorna... Ciciban26- mislim da od druge boce nema nikakvih tura, koliko se sjecam - joooj kao da je bilo prije 100 godina, a ne prije par mjeseci... Ja sam to nesto sve poremetila jer smo kasnili sa bocama, pa se vise i ne sjecam... Nama je preksinoc bila super noc, ali sinoc opet budjenja da malo popapa... Nego pitanjce, koliko bi ona trebala kolicinski da pojede kasice? tek je pocela da je jede (u pitanju je vocna kasica), jer pojede malo? a uvela sam joj jedan slani obrok- mrkva i krompir i to joj je pred vecernje dojenje... tukice sve zavisi,moj sin kad je tek poceo,nije bi bas odusevljen,pa je jeo samo malo i to se vremenom povecavalo,a curica je odmah prihvatila sve okuse,tako da zavisi,uglavnom,nemoj previse forsirati,ako nece,onda ostavi pa probaj kasnije... Jos je njoj najvaznije mlijeko,nista se ne brini[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|