Ašoni -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (5.11.2011 0:22:07)
|
IZVORNA PORUKA: mala_sa IZVORNA PORUKA: m.i.n.a. Mala,hvala ti na odgovoru...ja sam mislila njegove stvari stavit u torbu zajedno sa par pelena i presvlakom...a sta je sa kolicima,neko mi rece da se ona ne predaju odmah sa koferima nego pri ulazu u avion teta ih uzima i vraca na kraju...to mi je bitno zbog toga sta cu u zagrebu cekat sat vremena pa ako mu se prispava ili sta vec.... Kad predajes prtljag oni ce ti nalijepiti takodjer naljepnicu i na kolica i onda ti s njima odes sve do aviona, a onda ih uzimaju oni sto ubacuju prtljag i stavljaju ih dole u avion. Kad izadjes iz aviona kolica te cekaju tamo gdje se uzima prtljag, samo ne na onoj pokretnoj traci vec negdje pored (obicno ima kao neka polica i na njoj su sva kolica). ... mi smo uzimali kolica odmah po izlasku iz aviona, na istom mjestu gdje smo ih i predali, tako da od aviona do preuzimanja prtljaga možeš bebača voziti u kolicima. mina sretan put i podnijet će to bebač bolje nego očekuješ. Mi nismo imali problema, sikila pri polijetanju i slijetanju zbog pritiska, spavala, ponijela sam joj neke igračkice da se zabavi dok je budna. I pisala si da se bojiš leta čini mi se, trudi se da ne budeš nervozna, da bebač ne osjeti pa se ne dao Bog unervozi.
|
|
|
|