palachinken -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (4.11.2011 9:53:28)
|
Aha, da li da kupis hahahah dok se ja probudim :)) Meni je wrap skroz dobra stvar, ja se ne bavim prodajom pa ti necu pokusat uvalit proizvod nego realno - odlican je kad trebas u roku od sat-dva obaviti kupovinu, poplacati racune, proset_ati. Sve preko 2h hodanja mene ledja zabole. Doduse, moja ledja su u jakom losem stanju, sto nisam unistila na faksu i poslu, dokrajcila sam trudnocom. Bebe vole da spavaju u wrapu i budu ko bubice mirni, s tim da mozes zaboraviti sjedenje na kaficama, makar moj se odmah uskomesa ako sjedenem :) Znaci, samo stajanje i hodanje. Meni je spas jer zivim visoko, nema lifta i nikad nista ne mogu kupiti kad idemo kolicima, a on kako je otezao, ziva se strunim dok ponesem i njega i kolica. Od mene veliki plus, s tim da te narod po carsiji gleda i upire prstom, ko da smo cirskuske nakaz hahah I nije komplikovana za upotrebu, ima dovoljno klipova sa uputama na jutubu, mozda izgleda strasno u pocetku, ali nije uopste. Ispocetka malo po kuci, kasnije do granapa i onda pravac u carsiju!
|
|
|
|